Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pukni puško, poludit ću!

VIDEO Poslušajte slavlje navijača Napulja kad je Gosens zabio za 2:1 protiv Lazija

Inter je pobijedio Lazio, ali slavlje na ulicama Napulja počelo je već poslije vodećeg gola Nerazzurra, navijači su izvukli sav arsenal jer su svjesni kako je naslov jako blizu.

Navijači Napolija (Foto: Afp)

Inter je u nedjelju u utakmici 32. kola Serie A kod kuće sa 3-1 pobijedio Lazio što znači da je Napulj, ukoliko danas pobijedi Salernitanu, osigurao naslov prvaka Italije.

Slavlje luđaka u Napulju počelo je već poslije vodećeg gola Intera koji je zabio Goosens i osigurao povijesnu priliku rivalima s juga, kojima je sad potrebna samo domaća pobjeda protiv Salernitane za naslov.

Henrih Mhitarjan je zabio gol za Inter u 26. minuti, ali je poništen nakon VAR provjere zbog zaleđa. Gosti četiri minuta kasnije zabijaju za vodstvo a strijelac je Felipea Anderson. Inter u drugom poluvremenu radi preokret. Najprije u 77. minuti Lautaro Martinez izjednačuje, a Robin Gosens u 83. minuti povećava na 2-1. Martinez u 90 minuti zabija svoj drugi gol na utakmici za konačnih 3-1. Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović je odigrao svih 90 minuta za Inter.

Lautaro Martinez Lazio vodio, Inter preokrenuo: Napoli ima prvu meč-loptu za naslov prvaka! divider

Ako Napoli , koji je ovodeći na ljestvici sa 78 bodova, pobijedi danas Salernitanu (nedjelja od 15,00 sati), imat će 20 bodova prednosti ispred Lazija (61) i šest kola prije kraja što rimski klub to više neće moći stići. U slučaju remija, Napolitancima će ipak trebati bod da osiguraju naslov.

Serie A, 32. kolo:

Inter - Lazio 3-1 (Lautaro Martínez 77,90, R. Gosens 83/Felipe Anderson 30)

Cremonese - Verona (15:00)
Napoli - Salernitana (15:00)
Sassuolo - Empoli (15:00)
Fiorentina - Sampdoria (18:00)
Bologna - Juventus (20:45)

Tablica Serie A:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider