Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Broz standardan

Inter i Milan rutinski slavili, ali Napoli je daleko: Moro ušao u igru i asistirao za slavlje u završnici susreta

Subotnji program Serie A završen je utakmicom Intera i Udinesea.

Slavlje Intera (Foto: Afp)

Nogometaši Intera osamili su se na drugom mjestu ljestvice talijanskog prvenstva 3:1 (1:1) domaćom pobjedom protiv Udinesea u susretu 23. kola.

Inter je u prednost doveo Lukaku (20-11m) iz dosuđenog kaznenog udarca nakon sudara Dumfriesa i Walacea u gostujućem kaznenom prostoru. Vratar Udinesea Silvestri čak je i obranio prvi udarac belgijskog napadača s bijele točke, ali kako je prerano napustio gol-liniju Lukaku je dobio priliku ispraviti svoj promašaj i u tome je uspio.

Pepe VIDEO Kakva bruka poznatog nogometnog mesara: Pepe "primio udarac" glavom u ruku i pao kao pokošen divider

Poravnanje Udineseu donio je Slovenac Lovrić (43) koji je odličnim udarcem u završnici prvog poluvremena okrunio lijepu akciju svoje momčad te svladao sunarodnjaka Handanovića na vratima Intera.

Pitanje pobjednika je odlučeno u 73. minuti kada su oba sastava prvo promašila zicere prije no što je Mhitarjan (73) odmjerenim udarcem s vrha kaznenog prostora ipak zatresao mrežu.

Nekoliko sekundi ranije Džeko je izašao sam pred Silvestrija, ali vratar Udinesea je bravuroznom intervencijom obranio njegov udarac, uslijedio je protunapad gostiju koji su s četvoricom igrača napali dvojicu braniča Intera, ali Success je odlučio sam završavati akciju i to učinio preslabim udarcem prema vratima. Lopta je odmah prebačena pred vrata Udinesea gdje se Mhitarjan odlično snašao.

Konačni rezultat postavio je Lautaro Martinez (89) iz protunapada u završnici dvoboja. Marcelo Brozović igrao je za Inter do 66. minute.

Hrvatski veznjak Nikola Moro bio je asistent za pobjednički pogodak Bologne u 2:1 (1:0) uspjehu na gostovanju kod Sampdorije u Đenovi u susretu 23. kola talijanskog nogometnog prvenstva.

Marko Capan Olakšanje za sve navijače: Velika nada Hajduka ostaje, ugovor je potpisan! divider

Moro, koji je ušao u igru u 80. minuti, u 90. je minuti dugom loptom sa sredine igrališta uposlio Orsolinija koji se sjurio po desnom krilu i onda snažnim udarcem svladao Audera.

Standings provided by Sofascore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider