Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nedavno debitirao

Olakšanje za sve navijače: Velika nada Hajduka ostaje, ugovor je potpisan!

Marko Capan potpisao je profesionalni ugovor s Hajdukom do 2026. godine.

Marko Capan (Foto: Ante Cizmic/Cropix)

Mladi Marko Capan produžio je ugovor s Hajdukom do ljeta 2026. godine. Plemeniti veznjak, rodom iz Bjelovara, prvi nastup za seniorsku momčad imao je prošli vikend protiv Varaždina.

Ryan Crouser Čudesni Crouser ponovno srušio svjetski rekord divider

Grgić se ozlijedio na zagrijavanju, a mladi Capan uskočio je u njegove cipele i opravdao očekivanja struke i navijača. Odličnu partiju okrunio je asistencijom za prvi gol Melnjaka.

Capan je krenuo svoj nogometni put u mlađim kategorijama rodnog Bjelovara, njegov talent prepoznala je Lokomotiva koja ga je kao 14-godišnjaka dovela u svoje redove, ali nakon dvije godine dolazi poziv iz splitskog Hajduka koji nije mogao odbiti.

"Dolazim iz Bjelovara, imam predivnu obitelj. Nogomet sam počeo igrati u selu zvanom Ivanska sa četiri godine. Onda sam prešao u Mladost Ždralove, pa u Bjelovar. Onda je na red došla Lokomotiva i onda Hajduk."


Marko je navijač Hajduka, iako su se svi bojali da će napustiti klub kao Brkljača ili Kapulica, Marko se odlučio nastaviti razvijati u Hajduku.

Tin Srbić VIDEO Srbić, Ude i Benović najavili početak sezone: "Nabrijani smo i spremni!" divider


"Privukla me emocija. Ovdje svi žive za Hajduk, svi to osjećaju. Želio sam biti dio toga. Ja navijam za Hajduk i ovdje mi je sada stvarno prelijepo'', zaključio je Marko.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider