Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
presudio jedan gol

Inter pobijedio Juventus i uključio se u utrku za naslov prvaka Italije, gužva je na ljestvici

Calhanoglu je pogodio s bijele točke iz drugog pokušaja nakon što je sudac Irrati napravio pravu pomutnju svojim odlukama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Aktualni talijanski nogometni prvak Inter zadržao je izglede u obranu naslova minimalnom 1:0 (1:0) pobjedom na gostovanju kod Juventusa u Torinu u "Derbyju d'Italia" odigranom u sklopu 31. kola Serie A.

Inter je do krucijalna tri boda stigao pogotkom Calhanoglua iz kaznenog udarca u četvrtoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena.

Calhanoglu je pogodio s bijele točke iz drugog pokušaja nakon što je sudac Irrati napravio pravu pomutnju svojim odlukama.

gol expired Ziheraškom igrom teško se ruši Dinamo: Bjelica izvan rezona s Caktašom, Dambrauskasov Hajduk nema petlju divider

Naime, prvi pokušaj Calhanoglua obranio je Szczesny, no na odbijenu loptu su uz Turčina startala i trojica igrača Juventusa, a lopta se na kraju od Rabiota odbila u mrežu. Igrači Intera počeli su slaviti pogodak samo da bi Irrati poništio pogodak i dosudio prekršaj Calhanoglua u napadu na De Lightu.

No, na intervenciju VAR-a Irrati je poništio tu svoju odluku jer je De Ligt prerano utrčao u kazneni prostor prilikom izvođenja 11-erca te naložio ponavljanje izvođenja najstrože kazne.

gol expired Nenad Bjelica: ''Imali smo bolje šanse, ali da, Hajduk ih nije ni imao'' divider

Inače, i sam kazneni udarac dosuđen je na intervenciju VAR-a jer Irrati prvotno nije vidio da su i Alex Sandro i Morata startali na noge Dumfriesa u vlastitom kaznenom prostoru.

Ivan Perišić odigrao je čitav susret za Inter, dok je Marcelo Brozović bio na travnjaku do 78. minute.

gol expired Dambrauskas: "Stalno smo se zabijali u zid, ali ništa nije gotovo" divider

Ovom pobjedom treći Inter se odvojio od četvrtog Juventusa na četiri boda razlike, sada ima 63 boda i utakmicu manje od torinskog sastava koji je soao na 59 bodova.

Tri boda više imaju vodeći Milan i Napoli s tim da je Napoli odigrao susret više.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider