Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
vjeruje u naslov

Nenad Bjelica: ''Imali smo bolje šanse, ali da, Hajduk ih nije ni imao''

Nenad Bjelica ne krije zadovoljstvo jer je nadigrao Hajduk, ali Osijek nije uspio zabiti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U derbiju 29. kola Prve HNL Osijek i Hajduk su pred 8.500 gledatelja na stadionu Gradski vrt odigrali bez golova, a ovim rezultatom najviše mogu biti zadovoljni u Dinamu nakon što su povećali bodovnu prednost pred najvećim konkurentima.

Veliki dvoboj je komentirao Nenad Bjelica

''Mislim da smo generalno bili bolja momčad koja je imala bolje šanse. Ustvari, Hajduk ih nije ni imao, kada jednu ovakvu ekipu limitirate na jedan udarac u okvir morate biti zadovoljni. S druge strane, stvorili smo četiri, pet dobrih šansi, ali ih nismo materijalizirali. Ali zadovoljan sam sa svojom momčadi kako su igrali, kako su se borili i naravno da smo htjeli tri boda. Ali idemo dalje, nastavljamo.

gol expired Dambrauskas: "Stalno smo se zabijali u zid, ali ništa nije gotovo" divider

Imamo dobar niz od pet utakmica bez primljenog gola, stabilni smo, a vjerujem da će u ovom finišu sezone i golovi doći'', rekao je Bjelica i dodao:

Svi smo bili dobri. Svi su odradili svoj posao na najbolji mogući način. Žaper i Nejašmić se potvrđuju iz utakmice u utakmicu. To su dva vrlo kvalitetna zadnja vezna igrača, najkvalitetniji u ligi i zadovoljni smo da ih imamo. Žao mi je što nismo materijalizirali te šanse koje smo imali. Sigurno da smo bili puno bliže pobjedi od Hajduka.

Osijek - Hajduk Remi u Gradskom vrtu: Hajduk sve dalje od titule, Bjelica taktički nadigrao Dambrauskasa divider

Ima još tu puno bodova u igri. Vjerujem da ukoliko u Koprivnici budemo igrali kao danas, ovako se borili, iako će nam nedostajati, dva tri, igrača zbog kartona... To će za nas biti presudna utakmica u borbi za vrh. Ako tamo prođemo s pobjedom mislim da ćemo do kraja biti konkurentni i boriti se s druge tri ekipe za sami vrh'', rekao je trener Osijeka.

Tablica HNL-a:

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider