Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Hrvati bez učinka

Juventus bez Ronalda doživio šokantan poraz: Senzacionalnu pobjedu odnijeli bivši dinamovac i hajdukovac

U 2. kolu Serie A torinski klubovi upisali su poraze, dok je Lazio slavio s visokih 6:1.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Oba torinska kluba pretrpjela su poraze u večernjim susretima subotnjeg programa 2. kola Serie A.

Juventus je senzacionalno izgubio na svom stadionu od novaka u ligi Empolija sa 0:1 (0:1), dok je Torino, kojega vodi hrvatski stručnjak Ivan Jurić izgubio sa 1:2 (0:1) na gostovanju kod Fiorentine.

Empoli je u Torinu odigrao ravnopravnu utakmicu s velikim favoritom, a do prve gostujuće pobjede protiv Juventusa u povijesti stigao je golom Mancusa u 21. minuti.

Bio je ovo 13. dolazak Empolija u goste Juventusu u Serie A, a u dosadašnjih 12 nastupa osvojio je samo bod. Empoli je sada 11. s tri boda, dok je Juventus u prva dva kola osvojio tek bod te se trenutačno nalazi na 13. poziciji.

Za Empoli nastupaju bivši hajdukovac Ardian Ismajli i bivši dinamovac Petar Stojanović koji su ovog ljeta pojačali redove novaka u najvišem razredu talijanskog nogometa.

gol expired Lewa oborio još jedan rekord u golijadi Bayerna: Mladi Hrvat odigrao sjajnu partiju za Bavarce divider

U Firenci je Fiorentina povela 2:0 golovima Gonzaleza (41) i Vlahovića (70), a poraz Torina ublažio je Verdi (89). Marko Pjaca igrao je za Torino od 68. minute.

Torino je i nakon dva kola bez bodova, sada je 17. na ljestvici, dok je Fiorentina 10. s tri boda.

Hrvatski reprezentativni veznjak Mario Pašalić igrao je do 74. minute za Atalantu koja je iznenađujuće na svom terenu igrala samo 0:0 s Bolognom. Oba sastava sada imaju po četiri boda, dva manje od vodećih Intera i Lazija.

gol expired Chelsea s igračem manje uzeo bod na Anfieldu: Mateo Kovačić odigrao drugo poluvrijeme divider

Lazio se pridružio Interu na vrhu ljestvice uvjerljivom 6:1 (3:1) domaćom pobjedom protiv Spezije. Gosti su poveli golom Verdea (4) no samo minutu kasnije Immobile (5) poravnao.

Kapetan Lazija je do kraja prvog poluvremena još dva puta pogodio mrežu Spezije, u 15. i drugoj minuti sudačke nadoknade za 3:1. Također, Immobile u prvoj minuti nadoknade nije iskoristio niti kazneni udarac kojega je skrivio hrvatski stoper Martin Erlić.

U nastavku su se u strijelce još upisali Felipe Anderson (48), Hysaj (70) i Luis Alberto (85). Erlić je odigrao čitav susret za Speziju koja je 14. s jednim bodom.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider