Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pet komada u mreži

Lewa oborio još jedan rekord u golijadi Bayerna: Mladi Hrvat odigrao sjajnu partiju za Bavarce

U 3. kolu Bundeslige Bayern je svladao Herthu s visokih 5:0, a Lewandowski je zabio tri pogotka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Minhenski Bayern priključio se Bayeru Leverkusenu na vrhu ljestvice nakon što su u susretu 3. kola njemačke Bundeslige s visokih 5:0 svladali Herthu na domaćem terenu.

Tri gola za minhenski sastav postigao je Robert Lewandowski ('35, '70, '84), dok su po jedan pogodak postigli Thomas Müller ('6) i Jamal Musiala ('49).

Inače, s ova tri pogotka poljski napadač oborio je još jedan rekord, sada je stigao do 13. uzastopne utakmice u Bundesligi u kojoj je postigao pogodak.

Bayern ima sedam bodova, kao i Bayer, ali momčad iz Leverkusena je prva na ljestvici jer ima bolju gol razliku. Berlinska Hertha je trenutno posljednjeplasirana momčad njemačkog prvenstva bez osvojenog boda.

Mladi hrvatski reprezentativac Josip Stanišić igrao je do 81. minute susreta.

gol expired Gorica nastavila sjajan niz protiv Istre: Lovrić u prvom dijelu zabio golčinu kola, Matar u nastavku potvrdio pobjedu divider

U ranije odigranim utakmicama Bayer je s visokih 4:1 svladao Augsburg, a na utakmici smo vidjeli čak dva autogola. Posebno komičan bio je prvi autogol koji je postigao Iago.

Braziliski nogometaš u dresu Augsburga je sasvim slučajno lobao svog vratara. Nesmotreni pogodak brazilskog nogometaša možete vidjeti ovdje.

Stuttgart je na domaćem terenu upisao poraz od Freiburga koji je već nakon pola sata ima vodstvo od 3:0. Uspjeli su domaćini postići dva pogotka, ali do kraja utakmice rezultat se više nije mijenjao.

Hrvatski reprezentativac Borna Sosa odigrao je cijelu utakmicu u dresu Stuttgarta.

Za kraj, dodajmo da je Mainz bio bolji od Furtha sa 3:0, a Koeln od Bochuma sa 2:1, dok su Bielfeld i Eintracht odigrali 1:1.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider