Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tragikomična reakcija

Je li ovo najbolji autogol sezone? Pogledajte kako je Reguilon neobranjivo pogodio vrata Tottenhama

U 37. kolu Premierlige Aston Villa je slavila protiv Tottenhama s 2:1.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U 37. kolu Premierlige Tottenham je na domaćem terenu izgubio od Aston Ville s 2:1, a utakmicu je obilježio komičan autogol Sergia Reguilona.

"Spursi" su odlično otvorili utakmicu pogotkom Bergwijna u 8. minuti utakmice, ali već desetak minuta kasnije stvari se vraćaju na početak.

  gol expired Oprostio se od navijača Tottenhama: Može li netko poremetiti Kaneov i Guardiolin plan? divider

U 20. minuti susreta Marveolus Nakamba je ubacio u kazneni prostor Tottenhama, prvi do lopte dolazi Reguilon koji nespretnom reakcijom posprema loptu u vlastitu mrežu.

Španjolac je krivo zahvatio loptu i preusmjerio je u mrežu, a to nikako nije uspio dohvatiti vrata Tottenhama Hugo Lloris. Bilo je to tragikomčna situacija.

Autogol Reguilona možete vidjeti ovdje.

Do kraja poluvremena, Aston Villa je u potpunosti uspjela preokrenuti rezultat utakmice, postigavši pogodak u 39. minuti susreta. Preiczan je bio Ollie Watkins koji je postavio konačnih 2:1.

Upitan plasman Tottenhama u Europu

S ovom pobjedom Aston Ville, zakomplicirala se borba Tottenhama za plasman u Europu. Trenutno su na sedmom mjestu prvenstvene ljestvice, posljednjem koje vodi u UEFA Konferencijsku ligu.

U posljednjem kolu Premierlige odlaze na teško gostovanje kod Leicester Cityja koji hvata posljednji vlak za plasman u Ligu prvaka, dok "Spursi" ne smiju kiksati jer imaju isti broj bodova kao Everton na osmom mjestu i tek bod više od Arsenala na devetom mjestu ljestvice.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider