Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
totalni rat

Oprostio se od navijača Tottenhama: Može li netko poremetiti Kaneov i Guardiolin plan?

Harry Kane najvjerojatnije napušta Tottenham sljedeće sezone.

Engleski mediji, od onih najozbiljnijih do onih tabloidnih, puni su ovih dana raznoraznih špekulacija o budućnosti najveće engleske nogometne zvijezde Harryja Kanea. Nakon još jedne razočaravajuće sezone u dresu kluba iz sjevernog Londona, Kane navodno želi otići negdje gdje će se boriti za trofeje.

Ne samo to, želi da to bude u Engleskoj, što je posebno diglo živac škrtom gazdi Spursa Danielu Levyju. Ugledni Times već je donio informaciju kako Kane želi prijeći u Manchester City kod Pepa Guardiole, ali bi Spursi mogli tražiti nevjerojatna 173 milijuna eura, ipak preveliku svotu za ovo pandemijsko razdoblje.

Guardian također navodi kako je Man City zainteresiran te će službeno započeti razgovore s Levyjem i Kaneom iako engleski prvak nikad nije platio više od 70 milijuna eura za jednog igrača.

United, Liverpool i Chelsea stali u red

Ostali su se mediji raspisali kako Manchester United, Chelsea, pa i Liverpool također kreću u akciju. United bi navodno ponudio Anthonyja Martiala i preporođenog Jesseja Lingarda u zamjenu za Kanea, što je već izazvalo podsmijeh na društvenim mrežama.

Što se tiče Chelseaja, Levyju je to vjerojatno zadnja opcija zbog rivalstva s londonskim susjedom, a još do kraja nije jasno je li Liverpool ozbiljan kupac ili su jednostavno pustili signale u medije kako bi na neki način ostali u igri.

gol expired Prvi put ove sezone ispali iz Top 4: Leicesteru treba čudo za plasman u Ligu prvaka divider

Kane je sinoć nakon još jednog razočaranja i poraza na velebnom novom stadionu Spursa od Aston Ville odradio krug oko terena i pljeskao navijačima. Nije jedini, bila je to posljednja utakmica u sezoni, ali većina medija to je označila kao oproštaj.

Koji god da klub izabere, Kane će se boriti za trofeje. S Tottenhamom je igrao finale Lige prvaka, bio blizu u nekim sezonama, ali uvijek je nedostajalo ono nešto. Bez njega će klubu koji toliko sanja da bude među najvećima, koji je izgradio najspektakularniji stadion, biti jako teško ostvariti ciljeve.

Vidjet ćemo ima li Daniel Levy još kojeg asa u rukavu ili će morati ipak prodati simbol modernog Tottenhama.

Kako je Čeči promovirao Modrića

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider