Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ružna strana kapetana reala

Ramos već godinama pokušava slomiti Messija, Salaha je uspio isprve: Pogledajte startove za zatvor!

Sergio Ramos još je jednom pokazao svoju ružnu stranu karaktera u finalu Lige prvaka.

Galerija Ramos faulira Messija (Screenshot) Ramos faulira Messija (Screenshot) Ramos faulira Messija (Screenshot) +4 Ramos faulira Messija (Screenshot)

Nogometaši Real Madrida prošle su subote osvojili titulu Lige prvaka nakon što su u finalu slavili 3:1 protiv oslabljenog Liverpoola. Podsjetimo, Redsi su u 30. minuti ostali bez Mohameda Salaha, kojeg je Sergio Ramos ozlijedio pri jednom padu na travnjak. Stoper španjolskog kluba je čvrsto držao Salahovu ruku, čije je rame popustilo pri rotaciji kod spomenutog pada.

Evo zašto je Real najveći: Zastrašujuća lista pojačanja za strah u kostima Barce i Europe

Svi koji su dobro pogledali snimku složit će se: Ramos je namjerno držao ruku Salaha kada su obojica padala na tlo. Vidi se da mu je ruka "zaključana", odnosno da ga je Ramos mogao pustiti, ali nije. Da li je znao koliko će ga teško ozlijediti? Vjerojatno nije. No činjenica ostaje da je svjesno ušao u taj potez. Salahu sada visi nastup na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, koje započinje za malo više od dva tjedna.

Nije to bio jedini prljavi potez Ramos u toj utakmici. U 29. minuti, dvije minute nego što je Real zabio nakon katastrofalne pogreške vratara Lorisa Kariusa, Ramos je laktom udario čuvara mreže Redsa u glavu! To je prošlo nezapaženo u tom trenutku, a njegov prljav potez pojavio se na društvenim mrežama dan kasnije. 

Kapetan Real Madrida jedan od najoštrijih stopera na svijetu, koji vrlo često radi prečvrste i preopasne prekršaje na suparničkim igračima. Jedan od igrača koji je pretrpio najviše prekršaja od stoper Kraljevskog kluba definitivno je Lionel Messi, napadač Barcelone. Već se godinama on i Ramos "vole" u utakmicama El Clasica, u kojima je Ramos i nemali broj puta bio i isključen zbog prekršaja na Argentincu.

Messi možda najbolje zna kako je Salahu bilo u tih 30-ak minuta u finalnoj utakmici, s obzirom da ga Ramos pokušava "slomiti" još od 2004. godine...

RAMOS VS MESSI 

RAMOS VS MESSI 2

RAMOS VS MESSI 3

SVI CRVENI KARTONI RAMOSA

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider