Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Krenuli jedan na drugog

Kaos u PSG-ovoj svlačionici: Mbappe i Neymar se ne podnose, Ramos spriječio tučnjavu nakon utakmice

Uprava PSG-a razriješila je sukob Kyliana Mabppea i Neymara, ali pitanje je samo do kada.

Kylian Mbappe i Neymar (Foto: Afp)

Nogometaši PSG-a sjajno su otvorili novo izdanje francuske Ligue 1 s dvije pobjede i čak deset pogodaka u mrežu protivnika. S pet komada su ispratili i Montpeiller s Parka prinčeva, ali sjajnu predstavu zasjenio je sukob dvije zvijezde, Kyliana Mbappea i Neymara koji je okupirao naslovnice svjetskih medija.

Imao je Mbappe priliku dovesti momčad u početno vodstvo, i to s bijele točke, ali kazneni udarac je promašio. Kroz cijelu utakmicu iskazivao je silnu nervozu na terenu, a sve je kulminiralo onog trenutka kad je tražio od Neymara da mu prepusti izvođenje još jednog kaznenog udarca.

Ramos spriječio tučnjavu zvjezdanog dvojca

Nije mu Brazilac htio prepustiti loptu, što je žestoko razljutilo francuskog napadača koji je ovog ljeta, nakon transferne trakavice s Realom, potpisao novi ugovor s PSG-om, koji mu garantira ogromnu zaradu, ali i, navodno, brojne povlastice.

Što radi Mbappe?! VIDEO Mbappe poput razmaženog derišta: Suigrač htio dodati Messiju, a ovaj poludio divider

Zbog toga je nakon posljednog sučevog zvižduka umalo došlo do sukoba u svlačionici, a uzavrelu atmosferu je smirio iskusni Sergio Ramos. Španjolac je stao između dvije uzrujane zvijezde i spriječio tučnjavu, piše francuski Le Parisien.

navodno su prvo poletjele bočice, a onda su krenuli jedan prema drugome.

Kad su čelnici pariškog kluba vidjeli da je "vrag odnio šalu", pozvali su dvije zvijezde na razgovor. Sportski direktor Luis Campos objasnio je napadačima da nesuglasice moraju sami riješiti, u četiri oka, a ne ispred kamera i fotoreportera.

Mbappe zatražio odlazak Neymara

Navodno su suprostavljene zvijezde riješile sukob, ali u isto vrijeme pojavila se informacija da je Mbappe zatražio od čelnika francuskog diva da se uoči ove sezone riješe Neymara, i to odmah, u ovom prijelaznom roku.

Prije samo nekoliko dana ta je informacija dospjela i do brazilskog napadača, a to je bila još samo jedna stvar koja je narušila, ionako loš odnos između dvije zvijezde.

A da se već od prije ne vole, za mnoge je dokaz jedan video s treninga na kojem se može vidjeti kako Neymar nije htio odraditi jednu vježbu u paru s Mbappeom, zbog čega je morao uskočiti jedan od trenera...

Tablica Ligue 1

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider