Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Što radi Mbappe?!

VIDEO Mbappe poput razmaženog derišta: Suigrač htio dodati Messiju, a ovaj poludio

Kylian Mbappe pokazao je svoju ružnu stranu na utakmici PSG-a i Montpelliera.

Što radi Mbappe?! (Foto: Screenshot)

Paris St-Germain ušao je u novu sezonu Le Championnata s dvije petarde u mreži protivnika. U subotu je na Parku prinčeva pet komada dobio Montpellier (5:2). Neymar je zabio dva pogotka, Kylian Mbappe i novopridošli Renato Sanches po jedan, dok je serija otvorena autogolom.

No prije svega toga Kylian Mbappe je imao priliku dovesti domaćina u početno vodstvo, ali je promašio udarac s bijele točke.

Ne znamo je li to uzrok silne nervoze koju je Francuz pokazivao već u prvom dijelu utakmice. Kod jedne akcije u kojoj nije dobio loptu kada je htio Mbappe je pokazao ponašanje razmažene zvijezde, a njegov je potez brzo osvanuo na društvenim mrežama.

Mbappe stao usred akcije 

Portugalac Vitinha vukao je jednu kontru, Mbappe je lijevo tražio loptu, no Lionel Messi je trčao desno i bio mu je bliži. Čini se kako Vitinha nije ni previše gledao prema Mbappeu, a ovaj je potom stao, gestikulirao nešto i počeo hodati unatrag.

Sekundu kasnije Messi je uistinu dobio loptu, a akcija se nastavila tako što je Neymar pucao malo pored gola.

Cristophe Galtier zasigurno nije bio sretan ovakvim ponašanjem jednog 23-godišnjaka, no ne vjerujemo baš da mu je očitao bukvicu, pogotovo ne pred svima u svlačionici. Mbappe je ipak maksimalno zaštićen u klubu, a on je to odlučio maksimalno koristiti.

PSG je u sezonu ušao goropadno, priča se kako su svi odlučniji više nego ikad da pokore Europu, no ovakvi bahati ispadi mogli bi vrlo lako narušiti kemiju u svlačionici, ako je uopće ima.

Mbappeovu ljutnju i odustajanje od akcije pogledajte ovdje.

 

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider