Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zbogom Furiji!

Razočarani Sergio Ramos više neće igrati za Španjolsku, na oproštaju spomenuo Modrića

Sergio Ramos, legendarni branič Real Madrida, oprostio se od igranja za španjolsku izabranu vrstu.

Sergio Ramos (Foto: Afp)

Sergio Ramos, član PSG-a, objavio je kraj reprezentativne karijere. Emotivnom objavom na službenom profilu na Facebooku oprostio se od španjolske nogometne reprezentacije:

"Jutros sam primio poziv sadašnjeg izbornika, rekao mi je da ne računa na mene i da neće računati na mene, bez obzira na moje igre ili nastavak moje karijere", počeo je Ramos pa otkrio koliko je razočaran odlukom izbornika Luisa de la Fuentea:

"S velikim žaljenjem, to je kraj putovanja za koje sam se nadao da će duže trajati i da će završiti s boljim okusom u ustima. Skromno, mislim da je moja karijera zaslužila kraj zbog osobne odluke ili zato što moje igre nisu bile ono što treba reprezentaciji, a ne zbog moje dobi ili drugih razloga.

Joško Gvardiol Navijač uvjeren da će Gvardiol potpisati za engleskog velikana, izdvojio je jedan detalj divider

Jer biti mlad ili manje mlad nije vrlina ili mana, to je samo privremena osobina koja nije nužno povezana s učinkom ili sposobnošću. S divljenjem gledam Modrića, Messija, Pepea…

Nažalost, kod mene neće biti tako jer nogomet nije uvijek fer i nogomet nikad nije samo nogomet. Kroz sve to prolazim s tugom koju želim podijeliti s vama, ali isto tako uzdignute glave i zahvalan za sve ove godine i vašu podršku.

Od srca hvala svima koji su uvijek vjerovali u mene", napisao je Ramos.

Za španjolsku izabranu vrstu upisao je 180 nastupa i 23 pogotka, a osvojio je dva Europska i jedno Svjetsko prvenstvo.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider