Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Spajanje točkica

Navijač uvjeren da će Gvardiol potpisati za engleskog velikana, izdvojio je jedan detalj

Hrvatski nogometaš Joško Gvardiol je na meti nekoliko engleskih klubova.

Joško Gvardiol (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

Joško Gvardiol, hrvatski nogometni reprezentativac nastavlja oduševljavati nogometni svijet. Zabio je pogodak za RB Leipzig protiv Manchester Cityja i tako produžio nadu njemačke momčadi za plasman u četvrtfinale Lige prvaka.

Sjajnom igrom, ali i nebeskim skokom za pogodak oduševio je Engleze koji bi ga rado voljeli vidjeti u Premier ligi. Hrvatskog braniča prati nekoliko tamošnjih klubova, a glasine o njegovom dolasku pojačala je izjava da bi jednog dana volio igrati u elitnom razredu engleskog nogometa.

Lovren i Juranović HNS-ov video dirnuo i velikog Moa Salaha, Lovren poručio: ''Svi ćete mi nedostajati'' divider

Tako je jedan navijač Liverpoola odlučio svima pokazati da itekako postoji šansa da Gvardiol stigne među Redse, a to temelji na njegovom Instagram profilu.

Objavio je snimku na kojoj se može vidjeti da, od svih klubova koji su zainterisirani za Vatrenog, Gvardiol prati samo Liverpool na Instagramu, a već ranije je priznao da navija za Redse.

Trener Leipziga ga želi zadržati

Naravno, ovo je teško uopće ozbiljno shvatiti, ali čini se da se navijači hvataju i za najmanju slamku spasa kada je u pitanju mogući dolazak Gvardiola u njihov klub.

S velikim zanimanjem pratit će se ljetni prijelazni rok zbog hrvatskog braniča, ali trener njemačkog bundesligaša Marco Rose je znakovito poručio:

"'Gvardiol će i sljedeće sezone biti igrač kluba, ja sam trener i ja to silno želim'', rekao je trener Leipziga pa otkrio što mu je Gvardiol rekao:

''Sretan je ovdje. Rekao je da želi igrati u Premier ligi, ali nije rekao kada!'' zaključio je.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider