Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
svi pričaju o reakciji

VIDEO Sudac dao Ramosu drugi žuti pa promijenio u izravan crveni, Rakitićeva reakcija mnoge nasmijala

Društvene mreže bruje o potezu Ivana Rakitića na utakmici Seville i Real Sociedada.

Sergio Ramos (Foto: Profimedia)

Nogometaši Seville poraženi su na gostovanju kod Real Sociedada 2:1, a u tom susretu praktično ništa nije išlo po planu andaluzijskih nogometaša.

Utakmicu su završili s čak dvojicom igrača manje po isključenju Sergija Ramosa i Jesusa Navasa, a društvene mreže danas bruje na reakciju bivšeg hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića.

Ivan Rakitić Rakitić na gala priredbi u društvu sa Shakirom: "Nadam se da joj možemo pokazati Sevillu" divider

On je, naime, umirao od smijeha na odluku suca da isključi njegovog suigrača Sergija Ramosa. Bivši branič španjolske reprezentacije dobio je u 88. minuti najprije drugi isključujući žuti karton, a kamera je u pozadini uhvatila reakciju Ivana Rakitića.

Uhvaćen je i na jednoj fotografiji kako umire od smijeha na tu reakciju suca, a bilo bi dobro vidjeti i njegovu reakciju na ono što je uslijedilo. Ramos je od suca tražio da potraži konzultaciju s VAR-om i razmisli o drugom žutom. Ovaj je otišao do video asistenta, pogledao snimku situacije pa se vratio do Ramosa i umjesto drugog žutog, dao mu izravan crveni karton.

Ratobornom Ramosu ovo nije bio prvi crveni u karijeri, a nije ni Sevilli na toj utakmici jer je nekoliko trenutaka kasnije izletio i Jesus Navas. Iskusni igrač Seville dobio je svoj prvi crveni karton u životu zbog prigovora na ovu sudačku odluku.

Pogledajte tu situaciju OVDJE.

Tablica La Lige:

Standings provided by Sofascore

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider