Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
dobri prijatelji

Rakitić na gala priredbi u društvu sa Shakirom: "Nadam se da joj možemo pokazati Sevillu"

Ivan Rakitić i supruga bit će gosti na latinskom Grammyju, koji se ove godine održava u Sevilli.

Ivan Rakitić (Foto: Profimedia)

Najpoznatiji Hrvat u Andaluziji, Ivan Rakitić, priprema se večer provesti u društvu lijepe supruge Raquel i brojnih svjetskih celebrityja. Naime, Sevilla će biti domaćin latinskog Grammyja, poznate glazbene nagrade koja se dodjeljuje u nekoliko glazbenih kategorija svake godine.

Rakitić je na društvenim mrežama potvrdio kako će sa suprugom večeras biti na gala priredbi, a čini se da će im to biti prilika za ponovni susret sa starom obiteljskom prijateljicom – kolumbijskom glazbenicom Shakirom.

Diletta Leotta i Ivan Rakitić FOTO Diletta Leotta se vratila tri mjeseca nakon poroda: Svi pričaju o Rakitićevu pogledu divider

Ona bi trebala biti jedna od gošća poznate priredbe, a s Rakitićima je dobra još iz vremena kad su Ivan i njezin bivši suprug Gerard Pique igrali zajedno u Barceloni. Rakitić je dolazak potvrdio za seviljske medije, a u gostujući u jednoj emisiji govorio je o njihovu odnosu:

"Upravo se čula s mojom suprugom, u gužvi je zbog priprema za Grammy, ali večeras ćemo se družiti s njom na Grammyu. Dogovorili smo se da ćemo se vidjeti na priredbi. Nadam se da joj možemo pokazati malo više našega grada i kluba. Vidjet ćemo hoće li imati vremena", rekao je Raketa.

Ne druže se samo Ivan i Raquel sa Shakirom, njezine su ogromne obožavateljice i Raketine kćeri, čije snimke kako kopiraju poznatu pjevačicu njegova supruga Raquel često objavljuje na društvenim mrežama.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider