Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Imali smo 15 godina"

Zvijezda Barcelone progovorila o odrastanju u opasnom okruženju: "Jedan prijatelj u zatvoru, drugi mrtav..."

Nakon deset godina napustio je Englesku i ovog ljeta stigao na Camp Nou.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Otkako je stigao u Barcelonu kao najbolji strijelac u povijesti Manchester Cityja, Sergio Aguero još uvijek nije debitirao u dresu katalonskog kluba zbog teške ozljede.

Srećom, oporavak se bliži kraju te bi uskoro mogao zaigrati u prvom sastavu, možda već za tri dana protiv Valencije. Tom prilikom dao je veliki intervju za El Pais, u kojem je progovorio o Maradoni, Messiju, Guardioli, ali i svojem teškom djetinjstvu.

U studenom prošle godine umro je Diego Maradona, za kojeg je Aguero bio emotivno, ali i obiteljski vezan. Četiri godine je bio u braku s njegovom kćerkom Gianninom, a s njom je dobio sina Benjanima.

"Proživio sam to loše, jako loše. Tog dana igrali smo utakmicu Lige prvaka, a kada sam saznao za to, pomislio sam da je laž. No kada sam vidio da sve više ljudi to spominje, pitao sam svoju bivšu suprugu Gianninu je li to istina", otkrio je.

gol expired Cristiano Ronaldo nabavio novi automobil: Proizveden je u samo deset primjeraka, a vrijedi čak 10 milijuna eura! divider

Deset godina nosio je dres Cityja, postao je najbolji strijelac kluba, a posljednjih godina surađivao je s Pepom Guardiolom.

"Nikad nisam imao problema s Guardiolom, nikad se nismo posvađali. Kada je stigao u klub, nismo se poznavali, trebalo nam je vremena, ali posljednje tri godine bile su savršene. Nemam što prigovoriti."

Ovog ljeta odlučio je napustiti Englesku i prihvatiti poziv katalonskog kluba, koji je pak zapao u velike financijske poteškoće.

"Koji nogometaš ne želi igrati za Barcelonu. Mogu vam reći da bi većina nogometaša voljela nositi ovaj dres, bez obzira na to je li Barcelona dobra ili loša", rekao je.

gol expired Tri talijanska kluba ne odustaju od velikog talenta Osijeka: Poznato je za koliko bi ga Bjelica pustio divider

Na Camp Nou je stigao radi jednog čovjeka, Lionela Messija, s kojim je dugo godina sanjao o tome da skupa zaigraju u klubu. Međutim, njihov san je ubrzo propao.

"Bio je to šok, jako se loše osjećao. Kada sam saznao za to, nisam mogao vjerovati. Otišao sam do njegove kuće, pokušao sam ga utješiti, natjerati da zaboravi na to. Pričao sam mu o svojoj Esports momčadi."

Na kraju, progovorio je o svojem teškom djetinjstvu.

"Kad sam imao 16 godina, pitao sam za prijatelje s kojima sam se družio. Jedan je bio mrtav, drugi je bio u zatvoru, trećeg je tražila policija. To su bili samo dječaci, imali su 15 godina, ali s nekim prijateljima sam ostao u kontaktu. Čujemo se i nakon 20 godina", zaključio je argentinski napadač.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider