Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
umalo skupa greška

Penal koji je zgrozio navijače: VAR dokazao kakvu je glupost napravio Srbin u posljednjem napadu na utakmici

Nakon Milana, Atalante i Fiorentine plasman u polufinale talijanskog nogometnog Kupa izborio je i Lazio.

Sergej Milinković Savić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

S obzirom na to da je bez polufinala Kupa ostao Juventus, koji je izbacila sjajna Atalanta, ulog za Inter i Lazio postao je još veći. Lazio je već slavio ulazak u polufinale, a onda se dogodio posljednji napad i nevjerojatna glupost srpskog nogometaša Sergeja Milinkovića Savića.

Nakon Milana, Atalante i Fiorentine plasman u polufinale talijanskog nogometnog Kupa izborio je i Lazio, koji je u četvrtfinalu na San Siru pobijedio Inter boljim izvođenjem jedanaesteraca s 4:3 nakon što je utakmica završila rezultatom 1:1.

Lazio je veći dio utakmice bio bolji i ranije je mogao izboriti pobjedu, međutim nevjerojatnim pogreškama vratio je Inter u život i odveo susret u lutriju jedanaesteraca.

Gosti su mogli do pobjede u sudačkoj nadoknadi utakmice, kada je Felipe Caicedo izbio sam ispred Samira Handanoviča, no slovenski je vratar obranio njegov udarac. Lazio je poveo u produžetku, u 108. minuti je Ciro Immobile zabio za 1:0.

Kada se već činilo kako će gosti pobijediti, Sergej Milinković Savić u trećoj minuti nadoknade skrivio je kazneni udarac nevjerojatno glupim potezom na rubu šesnaesterca. Poklon je iskoristio Mauro Icardi izjednačivši na 1:1.

Penal koji je napravio Milinković Savić pogledajte ovdje

Prilikom izvođenje jedanaesterca gostujući vratar Thoma Strakosha obranio je udarce Lautaru Martinezu i Radji Nainggolanu, dok je Handanovič obranio Rizu Durmisiju. Za Lazio su zabili Immobile, Marco Parolo, Francesco Acerbi i Lucas Leiva, a za Inter Marcelo Brozović, Icardi i Ceric Soares.

Brozović je odigrao cijeli susret za Inter, dok Ivan Perišić, kojem je propao transfer u Arsenal, nije ulazio u igru, baš kao ni Milan Badelj.

Lazio će u polufinalu igrati protiv Milana, koji je u utorak pobijedio Napoli s 2:0.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider