Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Veliki paket

Senzacionalna ponuda hrvatskog prvaka: Dinamo daje milijune i dvojicu igrača za mladog napadača

Dinamo je krenuo u lov na napadača Maribora Žana Vipotnika…

Dinamov grb (Foto: Goran Stanzl/PIXSELL)

Slovenski Sport klub donosi novi informacije o interesu zagrebačkog Dinama za 21-godišnjeg napadača Maribora Žana Vipotnika.

Marko Tolić u dresu Dinama protiv Hajduka Pogledajte kako je Dinamov talent šokirao Sloveniju pa zavapio: "Nikad si to neću oprostiti. Nikad!" divider

Nakon nekoliko tjedana ispitivanja terena, slovenske kolege tvrde da je hrvatski prvak krenuo u konkretnu akciju.

Dinamo je navodno ponudio Mariboru primamljiv paket: 3,5 milijuna eura i još dvojicu svojih igrača – Luku Menala, koji je već okusio slovensku ligu u dresu Olimpije, te Marija Ćužea, Dinamova ofenzivca koji se nalazi na posudbi u mostarskom Zrinjskom.

Dinamo za Vipotnika ponudio 3,5 milijuna eura i dvojicu igrača

Slovenci tvrde da je Dinamo u taj paket isprva htio uključiti i Marka Tolića, Dinamova ofenzivca na posudbi u Mariboru, no Tolić uporno odbija pomisao da ostane u Sloveniji. Slovenci ističu da je teško očekivati kako će doći do promjene njegova mišljenja, pogotovo nakon što je postao tragičar finala slovenskog Kupa.

Pred vratima Maribora navodno je još Dinamov igrač. Riječ je o 20-godišnjem defanzivnom veznjaku Franu Tomeku, koji je prvi dio sezone proveo na posudbi u Gorici, no tamo se nije naigrao. Tomek je imao problema s ozljedom. Slovenci tvrde da će na kraju sezone raskinuti ugovor s Dinamom i prijeći u Maribor.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider