Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
bilo je još iznenađenja

Senzacija u Europi! Prvak BiH osvojio povijesni bod protiv velikana: Asistencije Šunjića i Ljubičića

Najveći šok doživio je Kopenhagen, koji je pred svojim navijačima poražen s 1:2 od poljske Jagiellonije.

Borac - Panathinaikos (Foto: Armin Durgut/Pixsell)

Nogometaši ciparskog Pafosa s uvjerljivih su 4:1 svladali Petrocub na gostovanju u Moldaviji, a Ivan Šunjić bio je asistent za drugi pogodak.

Prethodno je hrvatski veznjak skrivio kazneni udarac iz kojeg je Lungu u 26. minuti svladao Ivicu Ivušića, koji je do kraja utakmice ostao prilično nezaposlen i bez ijedne obrane. Joao Correia u 33. minuti postigao je izjednačujući pogodak, a u 37. minuti Šunjić se iskupio asistencijom za drugi gol Pafosa, koji je postigao Jaja. Drugim pogotkom Correie (52) i golom Moustaphe Namea (82) ciparska momčad je došla do uvjerljive pobjede.

Austrijski LASK pred svojim navijačima propustio je dva gola prednosti protiv švedskog Djurgårdena i odigravši 2:2 osvojio samo bod. Strijelci za austrijsku momčad bili su Valon Berisha (26) i Florian Flecker (50), koji je gol postigao na asistenciju Marina Ljubičića. August Priske (57) i Tokmac Nguen (65) donijeli su bod Šveđanima.

Borac je u Banjoj Luci odigrao 1:1 protiv Panathinaikosa. Atenjani su poveli golom Anastasiosa Bakasetasa (11), a izjednačio je Đorđe Despotović (50). Dino Skorup bio je u početnoj postavi Borca i igrao do 67. minute, a Niko Datković ostao je na klupi, baš kao i Tin Jedvaj na drugoj strani.

Chelsea je s 4:2 na Stamford Bridgeu svladao belgijski Gent golovima Renata Veige (12), Pedra Neta (46), Christophera Nkunkua (63) i Kiernana Dewsbury-Halla (70). Strijelci za Gent bili su Tsuyoshi Watanabe (50) i Omri Gandelman (90).

Najveći šok doživio je Kopenhagen, koji je pred svojim navijačima poražen s 1:2 od poljske Jagiellonije. Poveli su Danci u 12. minuti golom Pantelisa Hatzidiakosa. U 51. minuti izjednačio je Afimico Pululu, a pobjedu gostima u sedmoj minuti sučeva dodatka donio je Makedonac Darko Čurlinov.

Luka Cindrić Luka Cindrić i Nikola Grahovac postali svjetski klupski prvaci! divider

Andrej Kramarić Pobjeda Hoffenheima, poraz Sociedada: Asistencija Kramarića, Sučić na klupi divider

Mario Vušković Hoće li doći do velikog preokreta u slučaju Vušković? Sve je na Švicarcima divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
🎩🪄
Bliži nam se i sljedeći ciklus Lige nacija... 🇭🇷🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿
Bjelica objasnio... 🤝😉

📸: Cropix
Ćiro fališ... Al' galvanizirani smo, ne brini! 🖤⚽

📸: Cropix/Hrvatska pošta