Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ista osoba potvrdila Ronalda

Senzacija iz Italije: ''Guardiola pristao potpisati četverogodišnji ugovor s Juventusom''

Pep Guardiola je ''usmeno pristao potpisati četverogodišnji ugovor s Juventusom'', tvrdi talijanski novinar koji je donio i vijest o Ronaldovom prelasku u Torino.

Pep Guardiola (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Pep Guardiola pristao je zamijeniti Massimiliana Allegrija u Juventusu nakon što su mu pristupili čelnici talijanskog giganta, tvrdi novinar koji je i objavio vijest o Ronaldovom odlasku iz Reala u Torino.

Novinar Il Giornalea Luigi Guelpa izjavio je za Radio CRC da je menadžeru Manchester Citya ponuđen četverogodišnji ugovor na Allianz stadionu.

"Saznao sam da je Pep Guardiola već postigao usmeni dogovor s Juventusom oko četverogodišnjeg ugovora. To sam doznao od iste osobe koja mi je rekla da Ronaldo ide u Juventus", izjavio je Guelpa.

Navijači Cityja nisu dobro primili ovu vijest kako bi njihov menadžer mogao napustiti Etihad u trenucima dok je klub ponovno na vrhu Premierlige te korača prema završnici Lige prvaka.

Guradiola je postigao znatna uspjeh u Manchesteru. City igra najbolji i najefikasniji nogomet na Otoku te je na dobrom putu da dođe do obrane naslova u Premierligi nakon što je već uspio preskočiti najvećeg rivala Liverpool.

Krah PSG-a doveo do bolesne ponude Reala: 350 milijuna eura za Neymara! Neymar, Cavani i Mbappe (Foto: AFP) Neymar plače na proslavi rođendana (Screenshot) Neymar (Foto: AFP)

 


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider