Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Uvijek govorim istinu"

Šef javno "oprao" Kovača, on se ispričao, ali i nastavio po svom: "Nije mi se to svidjelo"

Visoka pobjeda Bayerna ostala je u sjeni neslaganja na relaciji trener - direktor.

Galerija Niko Kovač (Foto: AFP) Niko Kovač (Foto: AFP) Niko Kovač s trofejem Bundeslige (Foto: AFP) Karl-Heinz Rummenigge i Uli Hoeness (Foto: AFP)

Niko Kovač s Bayernom je upisao visoku pobjedu 6:1 protiv Fenerbahčea, ali kada je FC Hollywood u pitanju, čak ni tako lijepa priča ne može proći bez malo drame.

Top-tema u utrobi Allianz Arene nije bilo demoliranje turskog kluba, nego sporne izjave Nike Kovača. Bivši hrvatski izbornik izjavio je za njemačke medije da je ''optimističan'' što se tiče dolaska Leroya Sanea te da ''vjeruje da će ga uspješno dovesti''.

Nije se to svidjelo Bayernovim šefovima, koji očito smatraju da je Kovač narušio njihove poslovne tajne i odnose. Zbog toga je dobio javnu ''jezikovu juhu'' od direktora Karla-Heinza Rummeniggea.

"To je bilo točno i provjereno"

"Nisu mu se svidjele te izjave, nije tajna da imamo dobar odnos s Manchester Cityjem i našim bivšim trenerom Pepom Guardiolom, a Sane je tamo pod ugovorom. Ne pomažu nam ni optimistične i pesimistične izjave", rekao je Kalle.

Nakon kraja utakmice pred novinare je stao i Kovač.

"Možda sam pretjerao u izjavama, nazvao sam Pepa i objasnio mu situaciju te se ispričao jer znam da je Sane Cityjev igrač. Ispričavam se i klubu, suzdržavat ću se ubuduće", rekao je Kovač, ali i pritom nije odustao od svojih ranijih izjava.

"Uvijek govorim istinu, oni što sam rekao o Saneu bilo je točno i provjereno", dodao je.

Šefovima se izjave možda nisu svidjele, ali zasigurno se glazba za uši Bayernovih navijača jer čini se da su Bavarci spremni odriješiti kesu i dovesti veliko pojačanje.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider