Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Demolirali Turke

Bayernov odgovor na napad na Kovača: Sprašili pet komada do poluvremena!

Šokantna scena iz trening kampa nije utjecala na igru bavarskog sastava.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Njemački nogometni prvak Bayern plasirao se u finale Audi Cupa u Munchenu nakon što je u polufinalu deklasirao Fenerbahče sa 6:1.

Momčad hrvatskog stručnjaka Nike Kovača u finalu će igrati protiv Tottenhama koji je u prvom polufinalu pobijedio Real Madrid sa 1:0.

Utakmica je imala i svoju predigru. Nažalost, ne tako lijepu. Njemački mediji su objavili kako je nepoznati muškarac na posljednjem Bayernovom treningu napao Niku Kovača.

Međutim, šokantna scena iz trening kampa nije utjecala na igru bavarskog sastava koji je razbio Fener. Bayern je već nakon prvog poluvremena vodio 5:0 golovima Renata Sanchesa (22), Leona Goretzke (28), Thomas Mullera (31, 44-11m) i Kingsleyja Comana (44).

U nastavku susreta Bavarci su smanjili gas i do kraja susreta zabili su još jedan gol. Strijelac u 58. minuti svog trećeg gola na utakmici bio je Muller. Max Kruse je u 64. minuti smanjio na 6:1.

Finalni susret između Bayerna i Tottenhama na rasporedu je u srijedu u 20.30, a prije toga će Real Madrid i Fenerbahče od 18:00 sati igrati za 3. mjesto.

Ovo je šesto izdanje Audi Cupa, a do sada je Bayern slavio tri puta, a po jednom Barcelona (2011.) i Atletico Madrid (2017.).

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider