Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Brz oporavak

Borussijino veliko pojačanje uspješno operirano: Poznato koliko će izbivati s terena

Sebastien Haller uspješno je operiran.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prije nekoliko tjedana Borussija je odradila vrhunski transfer i pronašla odličnu zamjenu za Haalanda, ali samo nekoliko dana poslije šok – Sebastien Haller ima tumor.

Halleru je otkriven tumor na testisima, ali ipak dobre su vijesti da je to jedan od rakova koji ima najveći postotak izlječenja.

gol expired Iz Njemačke stigla ponuda za Diona Drenu Belju, želi ga bivši viceprvak Europe divider

Bjelokošćanin je operiran prošli tjedan, a iz kluba su izašli sa novim informacijama.

"Plan oporavka ima nekoliko opcija, ali molimo sve za strpljenje. Sebastien će se oporavljati nekoliko mjeseci, neće ga biti na terenu. Trenutno ide sve u redu. Prva faza oporavka je dobro prošla. Pratimo njegov oporavak precizno", navode iz Borussije.

Standard Liege Hajduk ga dva puta odbio: Iz 2. HNL direktno u jedan od najslavnijih belgijskih klubova divider

Haller je nastupao za sve mlađe selekcije Francuske, a prije dvije godine odlučio se obući dres Obale Bjelokosti iz koje je njegova majka.

Borussia će zbog činjenice da ne može računati na Hallera duži period morati pronaći novo napadačko rješenje, brojni napadači se povezuju s klubom iz Dortmunda. Iako je njihov sportski direktor Sebastian Kehl potvrdio da će se osloniti na svoja dva mlada asa, Donyella Malena i Youssufu Moukouka, a krajnje rješenje će biti kupovina.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider