Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
OSOBNA ŽELJA TRENERA

Iz Njemačke stigla ponuda za Diona Drenu Belju, želi ga bivši viceprvak Europe

Borussia iz Mönchengladbacha uključila se u borbu za dovođenje Osijekovog napadača Diona Drene Belje.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Veliki interes klubova sa zapada za Osijekovog dragulja Diona Drenu Belju ne staje. Iako se u posljednje vrijeme malo stišala saga špekulacija o njegovom odlasku, u prvi plan sad dolazi vijest o službenoj ponudi vrlo velikog kluba i to od strane relevantnog izvora.

Njemački "insider" Florian Plettenberg, inače njemački dopisnik Sky Sportsa, koji između ostalog radi za Bayern i Transfermarkt, otkrio je kako je za Belju svoju ponudu poslala Borussia iz Mönchengladbacha.

Bivši europski viceprvak (1977. godine), dvostruki osvajač Kupa UEFA te peterostruki njemački prvak, koji već 22 sezone neprestano igra u najvišem rangu njemačkog nogometa, ponudio je 3.5 milijuna eura, a Plettenberg je dodao kako Belju posebno cijeni novi trener Daniel Farke, donedavno menadžer engeskog Norwicha.

Gledajući što se do sada pisalo te kakve su bile neslužbene ponude za Belju, ovo je nešto što bi Osijek trebao vrlo vjerojatno odbiti, posebno ako znamo kako je Furiozno, putem dva pogotka protiv Gorice, Beljo krenuo u novu sezonu, prvu pravu s Osijekom nakon povratka s posudbe iz Istre.

20-godišnji Vinkovčanin dragulj je kakvog Osijek dugo nije imao u svojoj svlačionici te se očekuje da on svakako sruši rekord vrijednosti izlaznih transfera. To 3.5 milijuna eura nikako nije.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider