Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zov petrodolara

Modrić poslao hladnu odbijenicu, ali Saudijci ne odustaju od Hrvata: Žele dovesti Rakitića?

Hrvatski nogometaš Ivan Rakitić ima još godinu dana ugovora sa Sevillom.

Luka Modrić i Ivan Rakitić (Foto: Ronald Gorsic/Cropix)

Nakon finala Lige nacija, u kojem su boljim izvođenjem jedanaesteraca svladali Hrvatsku, Španjolci su se raspisali o Luki Modriću i Ivanu Rakitiću.

Legendarni hrvatski reprezentativac i član Seville našao se na listi želja saudijskog nogometa. Nakon što nisu uspjeli slomiti Modrića, kojem su nudili suludu cifru od 200 milijuna eura za tri godine, Saudijci su bacili oko na Rakitića.

Smatraju da bi on bio sjajna alternativa za neuništivog kapetana Vatrenih, koji je dogovorio produženje suradnje s Real Madridom za dodatnih godinu dana i nije htio pogaziti riječ.

Luka Modrić ANKETA Što mislite, hoće li se Modrić oprostiti od hrvatskog dresa? divider

Hoće li uspjeti slomiti Rakitića, koji obožava Seviilu i život u Andaluziji, teško je reći. Oni su mu spremni ponuditi pravo bogatstvo, u to nema sumnje, no je li to dovoljno da Rakitić napusti Sevillu?

Vrlo vjerojatno ne, Raketa ima još godinu dana ugovora sa Sevillom i vrlo dobar status kod trenera Josea Luisa Mendilibara. Uz Jesusa Navasa nosi kapetansku vrpcu i nedavno je postao stranac s najvećim brojem nastupa za seviljski klub, piše Mundo Deportivo.

Hrvatska u finalu Lige nacije UEFA treba Hrvatima podignuti spomenik: Ovo se ne pamti, pao je rekord, a Vatrenima kapa do poda divider

No nakon toliko vremena malo ga tko više doživljava kao stranca. Ondje se oženio i zasnovao obitelj te više puta ponovio da će nakon završetka nogometne karijere ostati živjeti u Sevilli...

Hoće li se Modrić oprostiti od Vatrenih nakon Lige nacija?

Ukupno glasova:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider