Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Navijači u transu

VIDEO Šutalo očitao lekciju španjolskoj zvijezdi: Prodao mu lažnjak i poslao izvan terena

Josip Šutalo odradio je sjajan posao u obrani, ali i nasamario Marca Asensia u finalu Lige nacija.

Hrvatska nije uspjela osvojiti treće izdanje Lige nacija. U finalu su slavili Španjolci boljim izvođenjem jedanaesteraca, a hrvatska obrana odradila je sjajan posao i sačuvala mrežu praznom.

U odnosu na polufinalnu utakmicu protiv Nizozemske, izbornik Zlatko Dalić odlučio se tek za jednu promjenu u sastavu. Umjesto iskusnog Domagoja Vide u sastav je ušao Martin Erlić i odradio dobar posao u paru s Josipom Šutalom.

Luka Modrić Real se javio nakon finala i oduševio porukom za Luku Modrića divider

U nekoliko su navrata Španjolci opasno pritisnuli Vatrene, no obrana se iskazala sjajnim reakcijama. Jednu od prilika španjolski nogometaši imali su u 65. minuti susreta, kada je Marco Asensio povukao kontru sa svoje polovice terena.

Prošao je Kovačića i Brozovića, no nije mogao dalje od Šutala. Dva puta je hrvatski branič odbio njegovu loptu, a onda mu očitao pravu nogometnu lekciju.

Hrvatska u finalu Lige nacije UEFA treba Hrvatima podignuti spomenik: Ovo se ne pamti, pao je rekord, a Vatrenima kapa do poda divider

Stigao je loptu da ne ode u korner za Furiju, a onda Asensiu prodao lažnjak i poslao ga u prazno uz glasne ovacije hrvatskih navijača na De Kuipu.

Bio je to sjajan potez, koji vrijedi pogledati nekoliko puta.

Jeste li zadovoljni nastupom Hrvatske u finalu?

Ukupno glasova:

Najbolji trenuci utakmice Hrvatska - Španjolska

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider