Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Jako ga cijene

Real se javio nakon finala i oduševio porukom za Luku Modrića

Real Madrid čestitao je Luki Modriću i hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji na velikom uspjehu.

Luka Modrić (Foto: Ante Cizmic/Cropix)

Luka Modrić kao kapetan je predvodio Hrvatsku ka još jednom velikom uspjehu. Nažalost, u finalu Lige nacija nisu uspjeli svladati Španjolsku boljim izvođenjem jedanaesteraca, ali ovo je treća medalja u samo pet godina.

Na velikom uspjehu Vatrenima, ali i hrvatskom kapetanu čestitao je Real Madrid, koji je još jednom pokazao koliko cijeni svog nogometaša. S njim su ispisali najljepše stranice povijesti, a on im se odužio vjernošću koju nisu uspjeli pokolebati milijuni eura iz Saudijske Arabije.

Luis de la Fuente Španjolski izbornik: "Oduševljen sam Modrićem, želim da nastavi igrati za Hrvatsku" divider

"Čestitamo HNS-u i njihovu vječnom kapetanu, našem velikom Luki Modriću na izvanredno odigranoj Ligi nacija i što je uspio doći do medalje", poručio je madridski klub na službenom profilu na Instagramu.

Nakon Lige nacija Modrić se vraća klupskim obavezama u svom Real Madridu, s kojim je dogovorio produženje suradnje na dodatnih godinu dana. Ipak, s velikim se zanimanjem prati što će Luka odlučiti kad je u pitanju reprezentacija, hoće li nastaviti nositi hrvatski dres ili će se umiroviti.

Luka Modrić VIDEO Luka Modrić ekskluzivno nakon finala: "Rekao sam da sam donio odluku, ali..." divider

"Rekao sam da imam odluku, ali ne mislim sada o tome pričati'', odgovorio je Modrić na pitanje o budućnosti među Vatrenima.

Najbolji trenuci utakmice Hrvatska - Španjolska

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider