Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Totalna blokada

Sarri pokušao objasniti šokantni poraz Juvea na San Siru: "Sat vremena igrali smo svjetski, a onda..."

Trener Juventusa Maurizio Sarri pokušao je objasniti što se sinoć dogodilo njegovoj momčadi na San Siru…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Juventus je u sinoćnjem derbiju na San Siru protiv Milana na šokantan način izgubio bodove prvi put otkako se nastavilo talijansko prvenstvo.

Juve je vodio 2:0 na početku drugog poluvremena, a onda je uslijedio veliki preokret. Milan je u manje od pola sata postigao četiri pogotka i pobijedio 4:2.

Trener Juventusa Maurzio Sarri pokušao je objasniti što se dogodilo njegovoj momčadi.

gol expired Ronaldo nije uspio omesti Ibru, on mu se smijao nakon gola: Poruka navijačima za kraj? divider

„Mislim da smo sat vremena odigrali na svjetskoj razini. Imali smo totalnu kontrolu, a onda je uslijedio totalni 'blackout'. Jednostavno smo blokirali“, kazao je Sarri.

„Nema smisla previše analizirati, za tri dana je nova utakmica. Obično je ionako nemoguće naći razlog za ovo što nam se dogodilo.“

Sedam kola do kraja prvenstva Juventus ima sedam bodova prednosti ispred Lazija. U sljedećem kolu Stara dama dočekuje razigranu Atalantu.

gol expired Rebić zaključio monstruozni preokret Milana protiv Juventusa: Čudesni šou Rossonera u 18 minuta divider

„Bilo bi kontraproduktivno da se sada upustimo u neku duboku analizu ili propitkivanje. Na taj način samo bismo doveli u pitanje sve dobro što smo dosad napravili. To je potpuno drukčiji poraz od onih protiv Verone ili Napolija. Stoga ćemo se fokusirati na sljedeću utakmicu. Ova momčad može igrati na vrhunskoj razini i to je ono na čemu možemo graditi našu priču“, zaključio je trener Juventusa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider