Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
opet na terenu

Sammir ima novi klub: Vratio se kući nakon devet mjeseci bez nogometa

Sammir još nije rekao zadnju riječ, nogometnu karijeru nastavit će u rodnom Brazilu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivši nogometaš Dinama Sammir (31) pronašao je novi klub. Pridružit će se brazilskom drugoligašu Sport Recifeu.

Za bivšeg naturaliziranog reprezentativca Hrvatske to je povratak nogometu nakon devet mjeseci pauze. Bez kluba je bio od veljače 2018., kada je napustio kineski Wuhan Zall koji mu je ostao dužan obećani novac.

"Ovo je najveći klub na sjeveroistoku Brazila, jako sam sretan i motiviran da pružim maksimum i usrećim sve oko sebe, od uprave i navijača, ali i samog sebe. Ovdje su me svi dobro prihvatili, a sada je na meni da pokažem svoj nogomet", izjavio je Sammir za službenu stranicu kluba.

Nekoć velika nada otkrila kako je izgledao surovi svijet nogometa: "Takvi tipovi su idioti" Joe Cole (Foto: AFP)

"Hvala ti Bože što si mi dopustio da nastavim živjeti svoj san i što si mi omogućio da toliko volim nogomet", dodao je na Instagramu.

Sammir je bio igrač Dinama od 2007. do 2014., pa opet 2017. kada se zadržao samo pola sezone. U međuvremenu je igrao za španjolski Getafe i nekoliko kineskih klubova. 

Filho je igrao i za reprezentaciju Hrvatske za koju je skupio sedam nastupa, a zaigrao je i na Svjetskom prvenstvu u rodnom Brazilu 2014. godine.

Pregled posljednjeg dana prijelaznog roka: Hajduk prodao Saida, Barcelona morala odmah kupovati Prijelazni rok Willian i Šime Vrsaljko (Foto: AFP) Yannick Carrasco (Foto: AFP) Marouane Fellaini (Foto: AFP)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider