Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
komentirao hajduk

Toplak sasvim iskreno: "Ferro kao pojačanje je uvreda za mene, ako je ovo derbi, liga nam je u problemima"

Samir Toplak bio je vidno razočaran pristupom Hajduka protiv Dinama u derbiju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo je u nedjeljnom derbiju pobijedio Hajduk 4:0. Bilo je to lakše od očekivanog, Bijeli kao da nisu došli na utakmicu.

Hajduk nije mogao doći do prave prilike protiv jakog Dinama, a nakon utakmice svoje mišljenje o svemu dao je Samir Toplak.

Poznati HNL-ov trener bio je oštar prema Hajduku.

''Šokiran sam s kojom je lakoćom Dinamo ne pobijedio, nego ponizio Hajduk. I to zbog toga što su igrači Hajduka sami sebe ponizili. Izgledali su sporo, teretno, neagresivno, bez volje i želje, a Dinamo je mljeo i mljeo. Nikakve reakcije Hajdukovih igrača nije bilo. Ako nam je ovo derbi između prvog i drugog, onda nam je liga u velikim problemima'', rekao je Toplak za Maxsport pa komentirao brojne izostanke u Hajduku.

Jan Mlakar i Mauro Perković Tek stigao u Dinamo, a već provocira Hajduk i svog brata: Obrisao je objavu divider

''Nemojte me zezati. Ovo je Hajduk, kakav je to alibi? Slaven Belupu četvorica kad fale, to je kao kad ih Hajduku nedostaje osam. Dovodili su igrače, imaju roster, Hajduk je veliki klub. Može se srozati kvaliteta zbog izostanka određenih igrača, ali što je ovo danas bilo? Gdje je volja, želja, agresija? Povukli su se u svoju kućicu i pustili Dinamo da igra. Već dugo nisam vidio takvu utakmicu, šokiran sam i izostanak pojedinaca ne može biti alibi.''

''Ferro nije pojačanje''

Hajduk je ove zime predstavio Ferra kao najveće pojačanje. Portugalski stoper stigao je iz Benfice.

''Ferro je shvatio svoju ulogu libera kao što se igralo prije 40 godina, da se mogao još povući, otišao bi Torcidi tamo na jug. Nije Ferro kriv nego me fascinira tko je procijenio da je on veliko pojačanje. Pričam s trenerima i svi kažemo da nije to baš pojačanje kako se to u javnosti prezentira. Ferro je tu već bio i pokazalo se da to nije svemirski igrač, a sad je kao ultrapojačanje. Pa to je vrijeđanje mene kao trenera i svih nas koji smo u nogometu. Vidjeli smo danas da bi se on najradije povukao u kućicu'', dodao je Toplak.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider