Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
eskaliralo u svlačionici

VIDEO Mane šakom udario Sanea poslije utakmice: Evo zbog koje su se situacije zakačili

Bayern je izgubio prvu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka od Manchester Cityja, a po završetku utakmice zakačile su se dvije velike zvijezde.

Sadio Mane (Foto: Afp)

Nogometaši Bayerna poraženi su 3:0 od Manchester Cityja u četvrtfinalu Lige prvaka sinoć, a da stvar po njih bude gora, dvije velike zvijezde navodno su se zakačile u svlačionici, prenosi Bild.

Navodno je izbila tučnjava između Sadija Manea i Leroya Sanea, prvi je udario drugog šakom u lice, a zakačili su se zbog situacije koja se dogodila pri kraju utakmice, preciznije pri jednoj krivo dodanoj lopti u 83. minuti susreta.

Tu akciju pogledajte OVDJE.

Leroy Sane Bayern doživio pravu dramu na povratku kući, jedan član njihove delegacije postao heroj divider

Bild navodi kako je rasprava započela za vrijeme njihove privatne analize određenih situacija iz utakmice, a usred jedne od njih eskaliralo je između Manea i Sanea, inače mirni Senegalac nije mogao prešutjeti Saneove komentare i zakačili su se.

Mane je po završetku susreta bio jako nervozan, pišu na Otoku, nije navodno želio dati izjave u miks zoni, dok njemački mediji pišu kako je Senegalac u zadnje vrijeme nervozan jer je očekivao da će se po povratku s teške ozljede odmah vratiti u udarni sastav. Također, dodaju kako bi zbog tekuće situacije na koncu sezone mogao napustiti klub.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider