Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
let kasnio

Bayern doživio pravu dramu na povratku kući, jedan član njihove delegacije postao heroj

Bayernovi igrači nisu odigrali baš herojski u porazu od Manchester Cityja u Ligi prvaka, ali zato se kao heroj ponio klupski liječnik Roland Schmidt.

Leroy Sane (Foto: Profimedia)

Nogometaši Bayern Munchena imali su tešku noć sinoć u Ligi prvaka. Najprije su popili tri komada od Manchester Cityja u uvodnoj utakmici četvrtfinala, a zatim doživjeli pravu malu dramu u zračnoj luci jutros kad su krenuli kući.

Jednom od putnika u zračnoj luci je pozlilo, a u pomoć je morao priteći liječnik bavarskog giganta Roland Schmidt. Upravo je njegova pravovremena reakcija navodno spasila život nesretnom putniku.

Nesretnog putnika prevezli u obližnju bolnicu, let kasnio sat vremena

Sve je na koncu dobro završilo, iako je let Bayerna za Munchen kasnio sat vremena. Putnika su prevezli u obližnju bolnicu, a liječnički tim koji ga je primio pohvalio je reakciju i pribranost liječnika bavarske medicinske službe te da je najvjerojatnije spriječio najcrnji scenariji.

Inače, spomenuti liječnik ima dugogodišnje iskustvo rada u sportskoj medicini, a uz rad u ponosu Bavarske, bio je liječnik u još nekoliko sportskih klubova, u Bayernu je na ovoj poziciji od 2017. godine.

Bild prenosi kako uz Bayern radi u još jednoj poliklinici, a iako je navodno vrlo skroman, njegovo ime danas slave kao heroja, kad to već nisu bili njegovi igrači na Etihadu, prenose njemački mediji.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider