Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
veliki navijač

Saborski zastupnik bio je razrednik Oršiću: ''Pozlatili se svi izostanci koje sam ti opravdao''

Mislav Oršić bio je glavna zvijezda povijesne Dinamove pobjede protiv Atalante.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrabri heroji Nenada Bjelice pomeli su s maksimirskog travnjaka talijansku Atalantu. U visokoj pobjedi 4:0 posebno su briljirala dvojica igrača. Jedan je Dani Olmo, koji se nije upisao u strijelce, ali je čudesnim potezima dizao publiku na noge.

Drugi je zagrebački dečko koji je u debiju u Ligi prvaka zabio hat-trick. Podvig je to kojim se ne može pohvaliti previše nogometaša. Mislav Oršić ostvario je san mnogih zagrebačkih dječaka, a Dinamo opet ima rođenog Purgera u prvih 11.

gol expired Oršićev show: Ispisao Dinamovu povijest, postavio neobičan rekord Lige prvaka, naklonila mu se i UEFA divider

''Mislav Oršić, pozlatili ti se svi oni izostanci koje sam ti kao razrednik opravdavao! Trebao sam biti nogometni skaut, a ne vjeroučitelj!'' napisao je na Facebooku saborski zastupnik Mosta Marko Sladoljev.

On je Oršiću bio razrednik i vjeroučitelj u zagrebačkom naselju Špansko. Sladoljev je inače poznat kao veliki navijač Dinama, a ove je godine čak jednom prilikom nosio dres Dinama u saborskim klupama.

gol expired Talijanski novinari šokirani: Šamaranje na Maksimiru, Dinamo puca na drugi krug divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider