Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
rožman oduševljen

Pogledajte najponosniji trenutak iz Rijekine svlačionice: "Kapa dolje. Možemo igrati u La Ligi"

Trener Rijeke Simon Rožman rekao je svojim igračima nakon herojske predstave kod Real Sociedada da mogu igrati u La Ligi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener Rijeke Simon Rožman bio je posebno entuzijastičan nakon osvojeg boda svoje momčadi u San Sebastianu kod Real Sociedada, vodeće momčadi španjolske Primere. Rijeka je odigrala 2:2 i tako uzela prvi europski bod ove sezone.

Rijeka je na svojim službenim stranicama društvenih mreža objavila videu slavlja iz svlačionice, točnije kratki govor trenera Rožmana i potom glasno navijanje navijača.

"Samo jedna stvar skidam kapu, ovo je veliki bod. Oni igraju u La Ligi, znači da i mi možemo igrati u La Ligi", rekao je Rožman.

gol expired Mamić se pametno utišao i na putu je da sruši Bjeličin rezultat: Dinamo ima veliku šansu otići jako daleko. Ako je mogao Šahtar, zašto ne bi i Dinamo!? divider

Rijeka je nakon dva poraza od Napolija, te po jednog od Real Sociedada i AZ Alkmaara, konačno ugrabila prvi bod u europskoj sezoni i njime trenutno najboljoj momčadi u Španjolskoj maksimalno zakomplicirala život.

Uoči posljednjeg kola vodeći je Napoli s 10 bodova, a AZ Alkmaar i Real Sociedad imaju po 8. AZ u posljednjem kolu gostuje kod Rijeke, a Napoli dočekuje Real Sociedad.

gol expired Nizozemci rigaju vatru nakon poraza: Optužili su dinamovce i opleli po sucu, a mediji ih ne štede divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider