Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Rafalna paljba

Rooney opleo po zvijezdama Manchester Uniteda i teško ih optužio: Velikan Old Trafforda nije birao riječi

Rooney je optužio zvijezde Manchester Uniteda za nedostatak truda i predanosti...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najbolji strijelac u povijesti Manchester Uniteda Wayne Rooney (36) oštro je kritizirao zvijezde "Crvenih vragova" zbog nedostatka truda i zalaganja.

Rooney, koji je trenutačno menadžer Derby Countyja, optužio je zvijezde Manchester Uniteda za nedostatak truda i predanosti, ali nije pružio niti podršku menadžeru Oleu Gunnaru Solskjaeru.

Najveći Unitedov strijelac svih vremena s užasom je gledao kako je njegov bivši klub prošle nedjelje poražen kod kuće od Liverpoola sa 0-5.

gol expired Eriksen je završio nogometnu karijeru u Italiji: Njegovo zdravstveno stanje diktira odabir novog kluba divider

"Igrači se moraju preispitivati ​​i gledati u sebe. Igrači su plaćeni puno novca da odrade svoj posao, a mislim da ga ne rade dovoljno dobro," kazao je Rooney za engleske medije.

"Postoje veliki zahtjevi u tom klubu, veliki pritisak, a vidim previše igrača koji nisu voljni trčati, nisu spremni braniti se, nisu spremni sve staviti na kocku, a to nije prihvatljivo. Hoćete li mi reći da je kriv trener ili igrači? ne znam," dodao je jedan od junaka "Old Trafforda.

Rooney je za United upisao 559 nastupa i najbolji je strijelac kluba sa 253 gola. U 13 godine osvojio je 16 trofeja pri čemu pet naslova engleskog prvaka i jednu Ligu prvaka.

Ronaldinho, Messi i Eto\'o (Foto: AFP) Legenda Barcelone i dijete Reala otkriva što mu dobacuju u Madridu: "Messi je i dalje najbolji, a Cristiano Ronaldo…“ divider

"Nije bilo lako gledati utakmicu protiv Liverpoola. Liverpool je fantastična momčad, ali jedina je razlika je u tome što rade i bez lopte. U Derbiju moji igrači znaju da neće igrati ako ne rade dovoljno. Nema izgovora ako ne radite. To je prvo što sam rekao igračima kad sam preuzeo momčad."

Rooney smatra kako će vodstvo kluba na koncu ipak donijeti pravu odluku.

"Koju god odluku United donese, bit će to ispravna odluka. Ne možete se rukovoditi onome što ljudi izvana žele. Siguran sam da United ima plan bez obzira da li je s Oleom ili bez njega," poručio je na kraju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider