Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mogli su i drukčije, ha?

Ronaldovi obožavatelji poludjeli: Je li FIFA pred cijelim svijetom ponizila slavnog Portugalca?

U Parizu je sinoć održana dodjela nagrada FIFA The Best.

Cristiano Ronaldo (Foto: Screenshot)

Tijekom sinoćnje dodjele nagrada The Best u organizaciji FIFA-e mnogi su primijetili nešto neobično.

Za vrijeme službene ceremonije u pozadini su se vrtjeli kadrovi s bivšim osvajačima ove nagrade koju je u pet navrata osvajao Cristiano Ronaldo. Ne bi tu ništa bilo sporno da FIFA, odnosno netko tko je bio zadužen za to nije prikazao snimke Portugalca kako sjedi na klupi u svojem novom klubu Al Nassru.

Naravno, odmah je reagirala njegova vojska obožavatelja, napali su FIFA-u u brojnim komentarima na društvenim mrežama. Doduše, ne samo oni nego i mnogi neutralni ljubitelji nogometa koji su pratili prijenos iz Pariza.

"Opet nisu poštovali Ronalda, nije im ovo prvi put" i "Nije dobro da FIFA tako ne poštuje legendu svjetskog nogometa", tek su neki od komentara.

Činjenica je da je 2022. godina bila teška za Ronalda, razišao se s Manchester Unitedom nakon jednog žestokog intervjua, zatim je doživio razočaranje s reprezentacijom Portugala kada ih je Maroko izbacio u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva i naposljetku je otišao igrati u Saudijsku Arabiju, u nedostatku ikakvih ponuda iz najjačih europskih klubova.

Ipak, mnogi će reći je FIFA to mogla i drugačije izvesti.

Je li FIFA ponizila Ronalda?

Ukupno glasova:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider