Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Cijela epizoda

Utakmicu po utakmicu (25): Hajdučki brodolom, osječki demoni, a Gorici se fućka

Pred vama je novo izdanje podcasta Utakmicu po utakmicu.

Novo izdanje podcasta Utakmicu po utakmicu donijelo je pregršt zanimljivih tema i opservacija naših voditelja.

Očekivano, najviše prostora dobio je veliki derbi Dinamo - Hajduk koji je protekao u potpunoj dominaciji Zagrepčana i rijetko viđenoj inferiornosti Splićana. Složili su se svi da Dinamo može staviti šampanjac na hlađenje te da će najzanimljivije u nastavku prvenstva biti pratiti borbu za mjesta koja će voditi u Europu.

Koga kriviti za ovu aktualnu situaciju u Hajduku, pitanje je koje se svakodnevno nameće u hrvatskoj (nogometnoj) javnosti pa ne čudi što je dosta prostora dobilo i našem podcastu.

Koliko je dobar Martin Baturina, hoće li Arijan Ademi u Kinu i kako je Ante Čačić još jednom začepio usta svim kritičarima - također je bilo na meniju.

Ovaj utorak i srijedu nas očekuju tri od četiri utakmice četvrtfinala Kupa (utakmica BSK - Šibenik je odgođena) što su naši voditelji također stavili u fokus.

Osijek se nalazi u strašnoj krizi, čak četiri utakmice nisu uspjeli postići pogodak, a u nastavku sezone od šest utakmica imaju samo jednu pobjedu. S druge strane, Gorica je svladala Lokomotivu i najavila da još uvijek ne misli položiti oružje u borbi za ostanak.

Jeste li "znali" da Istra 1961 ima svog Alena Bokšića i Davora Šukera?

Kolo iza nas ponovno je donijelo brojne vremenske neprilike što je potaknulo naš kvartet da ispriča brojne dogodovštine sa svojih HNL putovanja.

Uživajte!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider