Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Cristiano Churchill

Ronaldov govor koji je probudio Vraga: "Znam što želim, a sad pitam i vas, želite li i vi isto?!"

Poslije ovih Ronaldovih riječi njegovi suigrači su pregazili Newcastle u Premier ligi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Portugalski superstar Cristiano Ronaldo probudio je nadu navijača Manchester Uniteda u osvajanje titule prvaka Premier lige po svom povratku u grad, a poslije njegove prve povratničke utakmice, one poslije Newcastlea i uvjerljive pobjede uz njegova dva gola, ta se nada dodatno raspršila.

Danas je u medije procurio njegov govor večer prije utakmice, a sudeći po 4:1 protiv Newcastlea čini se kako su i njegovi suigrači počeli vjerovati u naslov…

Ovdje to nauče svi, to je DNK kluba

"Dva su razloga mog povratka, prvi je što volim ovaj klub, a drugi je jer sam ovdje naučio kako biti pobjednik. To ovdje nauče svi, to je DNK kluba,“ započeo je Portugalac u svom obraćanju novim suigračima.

gol expired Solskjaerov tajni plan za Cristiana Ronalda: "Ima već 36 godina, ne može više igrati kao klinac" divider

"Nisam se vratio kako bi bio navijač, momci, želite li uspjeti, morate voljeti ovaj klub svim svojim srcem. Morate se boriti za ovaj klub dok spavate i jedete, morate podržavati suigrače i dati sve što možete. Ovdje sam kako bi osvajao naslove, pobjede su razlog za sreću, a ja želim biti sretan. Sad pitam i vas, želite li to i vi,“ poentirao je Ronaldo, a engleski mediji prenose kako je svlačionicom zavladala apsolutna tišina poslije čega je uslijedio gromoglasan aplauz.

Želim stvoriti pobjednički mentalitet

"Svi ste odlični igrači. Vjerujem u vas jer se ne bih vratio u suprotnom. Navijači će vas podržavati, ako date sve od sebe. Želim stvoriti pobjednički mentalitet, jer kad se jednom umirovim, taj mentalitet će ostati i neko novi će zauzeti moje mjesto što je bio slučaj u prošlosti. Dat ću sve od sebe, ali potrebna mi je i vaša podrška.

gol expired Kakav je to stroj za golove: Ronaldo u povratničkoj utakmici zabio dva gola za pobjedu Uniteda divider

Jeste li spremni boriti se uz mene i ostaviti sve na terenu", podvukao je Ronaldo.
Dan poslije izašao je na travnjak i primjerom pokazao kako se to radi, a suigrači su ga očigledno dobro razumjeli jer je Newcastle završio s pokerom u mreži.

Engleski mediji usporedili su njegove oratorske i motivacijske sposobnosti s onima legendarnog britanskog premijera Winstona Churchilla.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider