Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
poseban tempo

Solskjaerov tajni plan za Cristiana Ronalda: "Ima već 36 godina, ne može više igrati kao klinac"

Portugalski superstar će zbog godine proizvodnje morati malo usporiti ritam.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Menadžer Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer otkrio je kako će biti pažljiv sa svojim novim superstarom jer Cristiano Ronaldo već ima 36 godina te će kroz sezonu morati pripaziti kako će ga opteretiti.

Šef Uniteda objasnio je kako Ronaldo neće igrati svaku utakmicu jer mu norveški trener želi dozirati minutažu. Prve povratničke minute koje je odradio u crvenom dresu bile su kao iz snova jer je United u Kazalištu snova demolirao Newcastle 4:1 u Premier ligi uz dva komada legendarnog nogometaša.

gol expired Trojac iz Newcastlea zakačio se zbog Ronalda, navijači poludjeli: "Ponizili su vas, a vi se svađate oko njega" divider

Šuškalo se kako Ronaldo nije trebao zaigrati ni ovu utakmicu za vikend, nego pričekati Ligu prvaka preko tjedna, međutim na koncu je ipak zaigrao i oduševio, a nastavi li ovako igrati, Soslkjaeru će biti lakše reći da neće koristiti Ronalda svaku utakmicu, nego to doista i učiniti.

Solskjaer je objasnio kako će to biti u slučajevima kad nemaju tako važne utakmice pa će Ronaldo vjerojatno dobivati odmor u ranijim kolima kupova i nekim manje bitnim premierligaškim okršajima.

gol expired Kakav je to stroj za golove: Ronaldo u povratničkoj utakmici zabio dva gola za pobjedu Uniteda divider

"Ronaldo je sjajan sportaš pa znam da se brine za svoje tijelo te da se brzo oporavlja, ali utakmice poput Young Boysa preko tjedna, mogao bi dobiti poštedu“, priča Solskjaer.

"Ima 36 godina, Mason Greenwood ima samo 19, to je bitna razlika", podvukao je.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider