Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
i neymar igra ulogu

Nastavak hladnog rata: Bijesni Ronaldo uvrijeđen Realovom ponudom

Ronaldo je ovakve poteze izvodio i ranije, ali čini se da je situacija ovaj put ozbiljnija nego inače.

Galerija Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) Cristiano Ronaldo i Neymar (Foto: AFP) +2 Cristiano Ronaldo (Foto: AFP)

Cristiano Ronaldo s reprezentacijom Portugala priprema se za Svjetsko prvenstvo u Rusiji, a u fokusu španjolskih medija i dalje je njegov ''rat'' s Realom.

Podsjetimo, sve je počelo nakon osvajanja treće uzastopne Lige prvaka. Ronaldo je odmah nakon finala protiv Liverpoola izjavio da je ''bilo lijepo u Madridu''; svojom je izjavom zasjenio povijesni uspjeh Reala, a glavna je priča postala budućnost prve zvijezde Kraljevskog kluba.

Radi se o već oprobanoj i provjerenoj Ronaldovoj taktici: kada poželi veću plaću, najavi odlazak iz Reala, uglavnom preko portugalskih medija, i natjera predsjednika Florentina Pereza da na stol stavi ''vreću novca''.

No u ovom se slučaju kraj još ne nazire. Madridska Marca piše da je Ronaldo još uvijek ljut i da se osjeća uvrijeđeno nakon zadnje Realove ponude, koja je po španjolskim medijima iznosila 33 milijuna eura po sezoni.

Situacija je ozbiljnija nego inače

To nije dovoljno za Ronaldove apetite; stvar i nije toliko u samom novcu koliko u želji da bude u istom rangu s Lionelom Messijem i Neymarom, koji u svojim klubovima zarađuju više od spomenutog iznosa. Ronaldo vjeruje da njegov doprinos Realu vrijedi barem koliko i doprinos Neymara i Messija njihovim klubovima.

Marca piše da je situacija ovaj put ozbiljnija nego inače, a ulogu u cijeloj priči igra i mogući transfer Neymara u Real.

Cristiano Ronaldo i Neymar (Foto: AFP) Cristiano Ronaldo i Neymar (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Podrazumijeva se da Real ima i više nego dovoljno novca na raspolaganju ako uopće razmišlja o dovođenju brazilske superzvijezde; Ronaldo je ljut jer dio proračuna ne žele odvojiti za plaću koja bi zadovoljila njegove apetite.

Florentino Perez zasad nije odlučio udovoljiti zahtjevima svoje superzvijezde. Ronaldo ima 33 godine i nije isključeno da će proračunati predsjednik Reala ovaj put ostati hladan na njegove želje. U svakom slučaju, hladni rat još traje, a ''madridski zid'' između Reala i Ronalda čvrsto stoji i nema naznaka njegova rušenja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider