Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Izazvao konsternaciju

Ronaldo šokirao obožavatelje: CR7 uhvaćen u teškom prijestupu

Cristiano Ronaldo uhvaćen je u tenisicama Nikeova konkurenta…

Cristiano Ronaldo (Foto: Afp)

Cristiano Ronaldo izazvao je veliku pomutnju nakon što je uočen u tenisicama koje nemaju oznaku Nikea. Peterostruki osvajač Zlatne lopte već 20 godina nedodirljivo je lice Nikeova nogometnog brenda.

Damir Mikec u Tokiju Rođeni Splićanin osigurao prvu olimpijsku medalju za Srbiju: "Svi navijaju za Hajduk, samo ja za Zvezdu" divider

Portugalac je 2016. potpisao unosan doživotni ugovor s Nikeom i dosad je nosio više od 70 različitih pari njihovih kopački, uključujući vlastite prilagođene verzije CR7.

Spekulira se da samo od Nikea zarađuje oko 150 milijuna eura godišnje. Ronaldo također ima pristup tajnoj web-stranici koja mu omogućuje da naruči što god želi. No unatoč besplatnim poklonima Ronaldo je viđen u obući koju je napravio jedan od Nikeovih konkurenata.

Ronaldo uhvaćen u tenisicama Nikeova rivala

Ronaldo je nedavno igrao padel s prijateljem Miguelom Paixaom, a fotografija njih dvojice osvanula je na internetu. Zvijezda Al-Nassra jasno se može vidjeti u Asicsovim tenisicama. Ne vjeruje se da ima nekakav ugovor s Asicsom, no ipak je nosio njegove tenisice i šokirao je brojne obožavatelje svoje malenkosti i Nikea.

Zinedine Zidane i Kylian Mbappe Real Madrid priprema novi "prljavi posao": Još dvije superzvijezde mogle bi doći besplatno divider

Portugalska superzvijezda praćena je na svakom koraku pa je tako viđena kako nosi Louis Vuitton i Gucci, ali oni nisu izravna konkurencija Nikeu na tržištu tenisica za trčanje. Prošle godine Ronaldo je izazvao konsternaciju među Nikeovim pristašama nakon što su neki posumnjali da nosi Adidasove kostobrane na predsezonskoj utakmici Al-Nassra s Celtom iz Viga.

Na udaru kritičara

Prije dvije godine Ronaldov sin Cristiano Jr. dobio je negativne komentare na društvenim mrežama nakon što je nosio Adidasove proizvode. Ronaldova majka Maria Dolores podijelila je fotografiju nje i unuka sa svojih 2,6 milijuna pratitelja. Cristiano Jr. nosio je Nikeovu majicu s kapuljačom, ali isto tako i Adidasove čarape i natikače.

Bruno Petković i Marko Pašalić Rat živaca između Dinama i Rijeke oko Pašalića: Mišković se ozbiljno zamislio, Modri imaju adute divider

Ronaldo je ljutito uzvratio na primjedbe zajedljivih komentatora: "On nosi ono što želi. Ne ono što vi želite."

Ronaldo je trenutačno na godišnjem odmoru nakon nastupa na Euru s Portugalom i očekuje se da će se uskoro pridružiti Al-Nassru na pripremama za predstojeću sezonu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Smjena na Maksimiru! ⚽️

Tko će biti novi trener Dinama?✅️
Kakva bi to igra sudbine bila da Željko Sopić naslijedi Sergeja Jakirovića u Dinamu 👀

📸Ronald Goršić/CROPIX
Možda je to bila tema razgovora između Jakira i Kompanyja nakon utakmice? Nikad nećemo saznati... ⚽

📸: CROPIX
Perišić putuje u Nizozemsku... 🇭🇷⚽️🇳🇱

📸: Cropix & Fabrizio Romano Facebook