Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NOVI NAČIN POSLOVANJA

Real Madrid priprema novi "prljavi posao": Još dvije superzvijezde mogle bi doći besplatno

Real Madrid mogao bi dobiti i dva ponajbolja bočna igrača svijeta, i to potpuno besplatno. Samo bi morali malo pričekati.

Zinedine Zidane i Kylian Mbappe (Foto: Afp)

Nakon predstavljanja Kyliana Mbappea i Endricka, koji bi trebali ozbiljno pojačati ofenzivne linije prvaka Europe, Real Madrid je nastavio raditi na pojačanjima.

Iako su kao prioritet stavili pojačanja na bočnim pozicijama, čini se da ipak nisu spremni ući u veliki trošak, nego čak pričekati bolju priliku, koja bi došla u ljeto 2025. godine.

Spremni čekati pa igrače dobiti besplatno

I onda bi mogli napraviti još dva vrhunska posla, ako bude sve prema njihovim planovima koje je javnosti otkrio novinar Matteo Moretto, kojeg na X-u prati gotovo 300 tisuća korisnika te društvene mreže.

Naime, on je došao do informacije da je Florentino Perez pripremio sjajnu taktiku za dolazak do dva senzacionalna pojačanja.

Alphonso Davies i Trent Alexander Arnold njihove su dvije najveće želje, a karakteristika obojice je ta da imaju još godinu dana ugovora. Osim toga, niti jedan zasad nije potvrdio kako je spreman potpisati novi, iako Bayern i Liverpool imaju spremne ponude i nikako im nije cilj ostati bez svojih izuzetno bitnih igrača. Posebno ako to bude bez ikakve odštete.

Perez ima novi princip rada i djeluje zastrašujuće

No već na primjeru Kyliana Mbappea smo vidjeli novi princip rada Reala, onaj gdje praktički sve dogovore s igračem, a onda strpljivo čekaju pa su napravili posao u kojem su vjerojatno najboljeg igrača svijeta doveli besplatno.

Sad bi to mogli napraviti i s dva ponajbolja bočna braniča svijeta, ali samo će morati pričekati godinu dana.

Mislimo da im neće biti preveliki problem izdržati još jednu sezonu s Carvajalom i Vazquezom na jednoj te Mendyjem i Garciom na drugoj strani. 

Posebno ako im onda ovakva dva pojačanja slete, a da na odštetu moraju dati ijedan dan. Sama pomisao na takav Real djeluje zastrašujuće.

Kevin Carlos Transfer velike Dinamove želje na pomolu: "Pitanje je sata, šefovi su mi naredili..." divider

Ana Carolina Vieira (i dečko) Brazilska olimpijka teško kažnjena zbog provoda s dečkom: Nju su potjerali kući, ali on ostaje u Parizu! divider

Bruno Petković i Marko Pašalić Rat živaca između Dinama i Rijeke oko Pašalića: Mišković se ozbiljno zamislio, Modri imaju adute divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Smjena na Maksimiru! ⚽️

Tko će biti novi trener Dinama?✅️
Kakva bi to igra sudbine bila da Željko Sopić naslijedi Sergeja Jakirovića u Dinamu 👀

📸Ronald Goršić/CROPIX
Možda je to bila tema razgovora između Jakira i Kompanyja nakon utakmice? Nikad nećemo saznati... ⚽

📸: CROPIX
Perišić putuje u Nizozemsku... 🇭🇷⚽️🇳🇱

📸: Cropix & Fabrizio Romano Facebook