Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
u predsjedničkom apartmanu

Koronavirus dodatno zakomplicirao Ronaldinhovo suđenje: 60 dana paragvajskog kućnog pritvora

Ronaldinho se i četvrti mjesec zaredom nalazi u Paragvaju, gdje čeka suđenje za ulazak u državu s lažnom putovnicom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prošlo je 60 dana otkako je legendarni brazilski nogometaš Ronaldinho napustio paragvajski zatvor i preselio u kućni pritvor u glavnom tamošnjem gradu - Asuncionu. Podsjetimo, Ronaldinho je početkom ožujka uhićen u Paragvaju s lažnom putovnicom, te je u zatvoru proveo nešto više od mjesec dana.

Nakon što je platio masnu jamčevinu pušten je u kućni pritvor, odnosno najluksuzniji hotel u zemlji. On i brat žive već dva mjeseca u hotelu u kojem spavaju u predsjedničkom apartmanu, imaju jednu veliku sobu koju su mu uredili za nogomet, te ima teretanu u kojoj može održavati formu.

gol expired Klub fascinantne povijesti: Najveće čudo sezone u polufinalu Kupa kakvo Njemačka nikad nije vidjela divider

Dva mjeseca prošla su otkako se posljednji put oglasio u španjolskim medijima, a sada je njegov kućni pritvor posjetio katalonski Mundo Deportivo. U opsežnom intervjuu Ronaldinho je otkrio kako provodi vrijeme u hotelu koji ne smije napustiti do suđenja. I da je slobodan ne bi ni mogao jer je Paragvaj još uvijek u karanteni zbog pandemije koronavirusa.

"Ovo je bilo i još uvijek je vrlo teško i komplicirano razdoblje za mene. Želim se zahvaliti bliskim osobama čija mi je podrška jako bitna. Uz ovu pandemiju moramo se privikavati na neke nove stvari koje su normalne", kazao je Ronaldinho i nastavio o svom životu u hotelu.

gol expired Legendarni srpski komentator odrekao se Crvene zvezde zbog ratnog zločinca divider

"Jako lijepo me tretiraju. Smiren sam i s puno spokoja se suočavam s cijelom situacijom. Nije mi bilo lako posljednjih 60 dana otkako sam ovdje. Srećom, možemo se baviti sportom, a tu je i soba koju su nam preuredili za nogomet. No nadam se da ću uskoro moći kući", otkrio je bivši nogometaš Barcelone.

Još uvijek nije poznato kada će Ronaldinho izaći pred suca s obzirom da su na snazi oštre mjere kako bi se zaustavila pandemija koronavirusa.

gol expired Olmo ispričao kako se žestoko posvađao s Ramosom: Kako je tekla revolucija u Realu i tko je najnadareniji divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider