Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nevjerojatan ugovor argentinca

Oštra poruka trenera Barcelone osobi koja je objavila Messijev ugovor

Trener Barcelone Ronald Koeman obećao je osobi koja je objavila Messijevu plaću da će za to platiti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je njegova momčad upisala važnu pobjedu protiv Athletic Bilbaa i barem se malo osvetila za poraz u finalu španjolskog Superkupa, trener Barcelone Ronald Koeman osvrnuo se na situaciju vezanu za Lionela Messija.

U španjolskim medijima procurili su detalji ugovora po mnogima najboljeg igrača svijeta, koji su zaprepastili javnost. Prema dokumentima koje je Mundo Deportivo objavio, Argentinac će Barcelonu koštati čak 555 milijuna eura u četiri godine! Radi se u ugovoru koji je Messi potpisao 2017., a istječe na ljeto 2021.

gol expired Objavljena snimka uznemirujućeg razgovora Maradonina liječnika u trenucima kada su se borili za njegov život divider

"Ugovor koji je Barcelonu od slave doveo do ruševine", pišu novinari El Munda, koji otkrivaju da Messi košta Barcelonu dvostruko više nego košarkaška, rukometna i ostale sekcije.

Messi tako zarađuje ukupno oko 75 milijuna eura neto godišnje, dok Barcu sve to u bruto iznosu košta 138,8 milijuna eura. Bonus za potpis koštao je čak 115 milijuna eura, dok bonus za vjernost iznosi 78 milijuna eura.

Sve je to izašlo u javnost, nakon čega su mnogi bili zgroženi činjenicom koliko Argentinac uzima Barceloni i praktički je dovodi na rub bankrota.

"Napravio je puno za klub. On je igrač koji odlučuje utakmice. Treba poštovati sve što je napravio za Barcelonu, a onaj koji je pustio podatke htio mu je naštetiti. Za to će platiti. Za njega više nema mjesta u klubu. Bez Lea mi ne možemo loviti najveće uspjehe", rekao je trener Barcelone nakon pobjede 2:1.

gol expired Engleski nogomet zasad preživio ''nove sojeve'', hoće li ''rusko cjepivo'' djelovati u Londonu? divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider