Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čeka se Dybala

Romano javlja da je gotovo: Lukaku dogovorio povratak u Inter, procurili svi detalji

Rolmelu Lukaku vraća se na posudbu u Inter, Chelsea će dobiti 8.000.000 eura plus bonuse, a belgijski napadač će zaraditi identičan iznos kroz godinu dana kroz plaće.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Intera imaju nekoliko želja u prijelaznom roku, a upravo su riješili prvu, Fabrizio Romano javlja kako je Romelu Lukaku dogovorio posudbu iz Chelseaja na godinu dana.

Belgijac će potpisati do lipnja 2023., a Inter će njegovu posudbu platiti Plavima 8.000.000 eura za godinu dana. Taj se iznos može povećati ovisno o još nekim individualnim bonusima, za odigrane utakmice, golove, trofeje i slično.

Lukaku i Martinez Inter detalji dijele od novog velikog napadačkog trojca koji će vratiti naslov u crno-plavi dio Milana divider

Inter i Chelsea nisu dogovorili otkupnu klauzulu i kako stvari sad stoje, vraća se u englesku metropolu sljedeće godine. Trebao bi zarađivati 8.000.000 eura po sezoni.

Sad je na redu Dybala

Lukaku je prije godinu dana u ovo vrijeme otišao u Chelsea upravo iz Intera u transferu vrijednom ukupno 113 milijuna eura, kako je objavljeno na Transfermarktu. S plavo-crnima je uspio osvojiti naslov u prvom mandatu, a sad će ga pokušati vratiti iz crveno-crnog dijela Milana.

To je tek prvi veliki korak Intera na nogometnom tržištu, očekuje se kako će uskoro objaviti i dogovor s bivšim igračem Juventusa Paulom Dybalom.

 

 

Sjajan posao za Inzaghija koji je danas produljio ugovor

Inter je ranije kroz dan objavio kako je produžio ugovor s trenerom Simoneom Inzaghijem (46) do ljeta 2024. godine.

Inzaghi je na klupu Intera stigao prošloga ljeta kada je zamijenio Antonija Contea, a nakon što je prethodnih pet sezona vodio Lazio. Tada je potpisao ugovor na dvije godine koji je u utorak produžen za još jednu.

U svojoj prvoj sezoni na klupi "crno-plavih" nije uspio obraniti naslov, zaostao je dva boda za gradskim rivalom Milanom, ali je osvojio Talijanski kup te stigao do osmine finala Lige prvaka, što je bio prvi takav uspjeh za ovaj klub u elitnom natjecanju nakon 10 godina.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider