Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pakleni trio

Inter detalji dijele od novog velikog napadačkog trojca koji će vratiti naslov u crno-plavi dio Milana

Interov sportski sektor blizu je dva velika pojačanja, Romelua Lukakua i Paula Dybale, koji bi trebali u društvu s Lautarom Martinezom sljedećih godina terorizirati obrane u Serie A.

Lukaku i Martinez (Foto: Afp)

Nogometaši Intera ostali su bez Scudetta ove sezone, a kako bi sljedeće godine skinuli Milan i vratili se na tron žele oformiti veliku napadačku trojku koja će terorizirati obrane u Serie A.

Jedan dio slagalice već je u klubu, riječ je naravno o Lautaru Martinezu, jedan dio slagalice bi se trebao vratiti u klub, a treći je na putu i planiraju ga preuzeti od najvećeg rivala.

Paulo Dybala Na korak smo od spektakularne "krađe": Dybala bježi iz Juventusa kod najvećeg rivala! divider

Drugi dio se zove, vjerujemo već ste pogodili, Romelu Lukaku. Robusni centarfor već mjesecima zaziva svoj povratak u bivši klub, jedan od najzaslužnijih ljudi za naslov prije dvije sezone nije se snašao u Chelseaju u svom drugom mandatu i želio bi sad još jedan mandat u crno-plavom dresu.

Inter i Chelsea u pet milijuna eura razlike

Najveći problem u ovom poslu bit će financije, Inter koji se još oporavlja od pandemijskih minusa ne može priuštiti veliku odštetu koju bi Chelsea tražio, no zato planiraju odraditi ovaj posao po modelu koji su patentirali talijanski klubovi. Posudba do kraja sezone pa otplate u sljedećih par godina.

gol expired Lewandowskom slobodni papiri, Bayern pronašao novu zvijezdu divider

Talijanska Gazzetta dello Sport piše kako su detalji potrebni kako bi se klubovi dogovorili, a navodno se ponuda i potražnja razlikuju nekih 5.000.000 eura. Inter nudi 20.000.000 eura po sezoni za posudbu na dvije godine i onda otkup. Chelsea bi posudbu naplatio 25.000.000 eura po sezoni.

Dybali šest milijuna eura po sezoni

Interovci će rado potrošiti taj novac na Lukakua jer bi treći dio slagalice trebao doći bez odštete. Riječ je o bivšem ofenzivcu Juventusa Paulu Dybali, kojeg također detalji dijele od potpisa za crno-plave.

Njegov agent već je tjedan dana za stolom sa Interovim sportskim direktorom Beppeo Marottom. Činilo se kako će potpisati za 6.000.000 po sezoni fiksno plus bonuse na tri godine uz opciju za četvrtu, no sad talijanski mediji pišu kako će mu ipak ponuditi četverogodišnji ugovor s opcijom produljenja suradnje na pet godina.

Inter za sezonu 2022-23. Inter za sezonu 2022-23. (Foto: Screenshot)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider