Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Održan je sastanak

Na korak smo od spektakularne "krađe": Dybala bježi iz Juventusa kod najvećeg rivala!

Paulo Dybala uskoro bi trebao potpisati za Inter, nakon što je prethodnih sedam godina igrao za Juventus.

Paulo Dybala (Foto: Afp)

"U pozitivnoj atmosferi održan je prvi službeni sastanak, Paulo Dybala je potvrdio da je Inter njegova favorizirana destinacija."

Vijest je to koju donosi Sky Sport Italia, otkrivajući da su Interove klupske prostorije posjetili Dybala i njegov menadžer Jorge Antun koji su odradili sastanak s Interovim direktorom Giuseppeom Marottom i potpredsjednikom Javierom Zanettijem.

Priča koja se u javnosti pojavila prije nekoliko mjeseci tako je počela ići prema svome kraju, premda su mnogi na Apeninima u prvi mah pomišljali da neće doći do "izdaje".

Inter je Juventusov najveći rival i nije baš bilo izgledno da bi fantazista Stare dame mogao otići baš tamo, ali zasad sve ide u tom smjeru.

Inter nudi šest milijuna plus bonuse, Dybala traži osam

U službenoj ponudi koji su čelnici Intera predočili Dybali stajao je četverogodišnji ugovor s godišnjom plaćom od šest milijuna eura plus bonusi.

Dybala se slaže s duljinom trajanja ugovora, ali zajedno sa svojim menadžerom traži osam milijuna eura po sezoni plus bonuse.

Dogovor, dakle, još nije postignut, ali očekuje se da uskoro hoće jer obje strane razišle su se u prijateljskoj atmosferi i dogovorile novi sastanak, kroz nekoliko dana.

Talijani pišu, a to je i logično, da se Inter u ovom slučaju neće previše cjenkati jer nemaju baš svaki dan priliku da Juveu otmu ponajveću zvijezdu, koja je usput i na meti Rome, Arsenala, Manchester Uniteda i Tottenhama.

Upravo je interes tih klubova ono što bi cijeli posao moglo ubrzati prema okončanju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider