Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
Velik transfer

Lewandowskom slobodni papiri, Bayern pronašao novu zvijezdu

Romelu Lukaku spreman je za odlazak iz Chelsea, a Bayern je jedna od opcija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pukla je veza Lewandowskog i Bayerna, a Bavarci intenzivno traže nasljednika sjajnog Poljaka. Dugo se spominjao Saša Kalajdžić iz Stuttgarta, no prema zadnjim vijestima Bayern je spreman dovesti dvije velike zvijezde.

Sadio Mane i Romelu Lukaku glavne su mete Bayerna za novi pohod na europski vrh. Belgijski reprezentativac prošlo je ljeto prešao iz Intera u Chelsea za 115 milijuna eura, no nije se (opet) snašao na Otoku.

Talijanski insider, Giacomo Iacobellis, izvještava da su Bayern i Inter najveći favoriti za dovođenje Lukakua. Navodno, Inter ga želi dovesti na posudbu, dok Bayern nudi trogodišnji ugovor.

Chelsea je spreman pustiti Belgijanca za 70-80 milijuna eura, a Lukaku je itekako zainteresiran za Bayern, nedavno je dao je zanimljivu izjavu.

''Tri momčadi su na najvišem nivou: Real Madrid, Barcelona i Bayern. Svi igrači sanjaju da igraju za njih, to je istina. Mislio sam da ću nakon Intera ići u jedan od njih'', komentirao je Lukaku.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider