Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dva puta vodili, ali izgubili

Roma dala Zidaneu na razmišljanje: Modrić asistirao, Marcelo promašio penal, veliki povratak Balea

Roma je pobijedila Real Madrid nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca u prijateljskoj utakmici u Rimu.

Zinedine Zidane i Luka Modrić (Foto: AFP/GOL.hr) (Foto: AFP/GOL.hr)

Roma i Real Madrid odigrali su 2:2, a Luka Modrić asistirao je Marcelu za vodeći pogodak u 16. minuti. Međutim, lijevi bek Madriđana jedini nije bio uspješan s bijele točke pa je Roma na koncu odnijela pobjedu u Rimu.

Ovu utakmicu obilježio je i povratak Garetha Balea u prvu momčad Zinedinea Zidanea. Velšanin je igrao od 61. minute na poziciji napadača i pola sata mu je bilo dovoljno da oduševi dobar dio navijača Reala.

"Najbolji igrač večeri, vjerovali ili ne. Ako bude ovo mogao stalno činiti, mogao bi imati svoju rolu ove sezone", napisala je španjolska Marca.

Real je dva puta vodio preko Marcela i Casemira, ali Roma se vraćala golovima Perottija i Edina Džeke. Doduše, vratar Rome zaustavio je dobre pokušaje Jovića i Viniciusa, pa je Roma uspjela izboriti jedanaesterce.

Također, ova utakmica pružila je Zidaneu dosta toga za razmišljanje. Ponovno je zaigrao u formaciji 3-5-2, Modrić je bio u veznom redu s Casemirom i Valverdeom, no obrana je plivala bez kapetana Sergija Ramosa.

PSG u osvetničkoj misiji: Tjeraju Neymara, a žele hrpu novca i - Modrića! Neymar i Modrić (Foto: AFP) Luka Modrić i Florentino Perez (Foto: AFP) Predsjednik PSG-a i Neymar (Foto: AFP) Luka Modrić i Neymar (Foto: AFP)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider